Як відновити дані на Android без резервної копії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2022 році багато користувачів навчені гірким досвідом: часті історії, коли люди втрачали дані зі смартфона через поломку, не створюючи перед цим резервну копію. Особливо прикро було втратити всі дані зі смартфона років 10 тому, коли взагалі не було ніякого спеціалізованого софту, не кажучи вже про відсутність нормальних способів створення резервних копій. Навіть пунктуальний користувач не захищений від втрати даних: новий телефон, куплений цими днями, можна розбити або втратити, не створивши перед цим резервну копію. Сьогодні ми розповімо, як відновити дані на Андроїд без резервної копії.

Найпростіше зберігати резервну копію в хмарному сховищі. Ви можете перенести всі файли, включаючи налаштування, щоб за потреби відновити їх на телефон. Крім того, окремі програми хмарних сховищ дозволяють моментально перенести фотографії та відео відразу після їх створення. Але не все так ідеально.

Де зберігати резервні копії

Здавалося б, що може бути простіше? Тим більше, що всі дані копіюються у фоновому режимі і це не заважає користуватися смартфоном. Тільки ось якість інтернету залишає бажати кращого навіть у 2022 році: через поганий зв’язок та збої всі файли можуть зависнути і не скопіюватися, а в резервній копії буде порожньо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інший спосіб – резервна копія на комп’ютері. Робиться вона дуже швидко, буквально в два-три кліки мишки. Тим не менш, багато хто з нас не часто користується комп’ютером або просто не може знайти часу для того, щоб перекинути важливі файли на комп’ютер.

Навіть якщо ви справно переносите файли зі смартфона, резервна копія постійно зростає в розмірах, займаючи все більше місця на жорсткому диску ПК. Може здатися, що це найбільш надійний спосіб зберігання даних, але вихід з ладу жорсткого диска ніхто не скасовував. Виходить, немає сенсу створювати резервну копію? Звичайно, є, але дані зі смартфона можна поновити і без неї.

Як відновити дані на Андроїд

На щастя, у 2022 році ви завжди можете повернути дані зі смартфона без бекапу за допомогою програми DroidKit : ця утиліта визначає підключений пристрій і пропонує просканувати його, щоб знайти втрачені або видалені файли .DroidKit підтримує 13 видів файлів, серед яких є відновлення чатів у WhatsApp , контактів, повідомлень, відео, фото та навіть історії дзвінків.

Крім того, програма працює більш ніж з 20 000 моделями Android-смартфонів – це означає, що із сумісністю проблем виникнути не повинно.DroidKit пропонує 4 режими відновлення, щоб забезпечити максимальну швидкість та пошук потрібних даних.

  • Відновлення даних WhatsApp.
  • Швидке відновлення.
  • Глибока відбудова.
  • Відновлення даних із карт пам’яті.

Зручно, що немає необхідності отримувати root-доступ за швидкого відновлення, а також даних Whatsapp. Але найцікавіше відновлення даних із SD-карти : напевно ви вдаєтеся до її допомоги, коли пам’ять на смартфоні закінчується. Але кожна картка пам’яті має свій термін служби, тому рано чи пізно вона вийде з ладу, а флешку ви просто викидаєте. Не поспішайте:DroidKit може вийняти дані з пошкодженої картки пам’яті!

Додаток для відновлення віддалених файлів на Андроїд

Користуватися DroidKit дуже легко. Додаток важить небагато, тому швидко завантажити та встановити його можна навіть на ПК з повільним інтернетом. Розробники не полінувалися і написали докладну інструкцію щодо відновлення чатів WhatsApp на своєму сайті. Загалом усе досить просто.

  • Завантажте програму за цим посиланням , натиснувши кнопку «Free Download» і встановіть.
  • Відкрийте DroidKit і наведіть курсор на Data Recovery.
  • Виберіть потрібний режим відновлення. Наприклад, “WhatsApp Recovery”.
  • На наступній сторінці натисніть “Start”.
  • Увімкніть режим «Налагодження USB» у налаштуваннях смартфона.
  • Змахніть шторку, виберіть «Використовувати USB для перенесення даних», після чого дотримуйтесь підказок у програмі.

Так само працює і функція швидкого відновлення даних, але перед цим вам необхідно вибрати зі списку, що саме ви хочете повернути. Крім того, про всяк випадок, рекомендуємо ознайомитися з детальною інструкцією з відновлення даних або переглянути навчальне відео, в якому все пояснено максимально зрозуміло.

Однак функціональність DroidKit не обмежується лише відновленням даних: це універсальна утиліта, яка допомагає, коли виникають проблеми зі смартфоном. Що можна зробити з її допомогою?

  • Розблокувати телефон, якщо забув пароль .
  • Перевстановити прошивку.
  • Очистити систему від сміття.
  • Якщо телефон працює, але екран чорний , можна повернути пристрій у робочий стан .
  • Для власників смартфонів Samsung навіть є можливість обійти обліковий запис Google після активації за допомогою вбудованої функції FRP Bypass.

Це далеко не повний перелік функцій DroidKit . Детальна інформація про утиліту є на офіційному сайті : напевно ви знайдете і ту проблему, з якою зіштовхнулися самі.

Спробувати DroidKit безперечно коштує, тому що утиліта набагато простіше аналогів і дозволяє відновити дані на смартфоні в один клік . Зважаючи на те, наскільки нестабільні Android-смартфони в наш час, вона є незамінною для користувача. Програма хоч і платна, але має пробну версію — користуйтеся на здоров’я!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.