Статті

Названо 4 додатки для підвищення продуктивності на iPhone

Share

Apple в останні роки перейнялася продуктивністю користувачів: спочатку в iOS додали Екранне час, потім – Фокусування, за допомогою якого можна навіть приховувати цілі робочі столи, щоб не відволікатися від важливих справ. Тим не менш, всі ці вбудовані фічі рано чи пізно перестають допомагати, тому що у користувачів до них виникає імунітет: не раз бачив, як мої друзі просто пропускали повідомлення від екранного часу, ніби це будильник якийсь! Пропоную заглянути у App Store: можливо, там є якісь цікаві програми для підвищення продуктивності.

Трекер звичок – Productive

Як уже говорилося вище, будь-яка функція смартфона, що допомагає бути продуктивним, рано чи пізно перетворюється на звичку: тільки от звичка ця пов’язана з тим, щоб ігнорувати її, а не дотримуватися. Щоб виробити дійсно корисні звички, спробуйте програму Productive: їх можна створювати, контролювати і зупиняти, щоб зрозуміти, чи добре все йде і чого ви досягли. Коли вважаєте за потрібне, зможете завершити будь-яку дію.

У Productive дуже простий та зрозумілий інтерфейс

Програма дозволяє відстежувати власний прогрес на сторінці статистики та змагатися з іншими користувачами, щоб зробити свій день продуктивнішим. Кожну звичку можна відзначати кольором та окремим значком, щоб нагадування про них у повідомленнях були зручними. Програма працює безкоштовно, але в преміум версії можна додавати нескінченну кількість завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантажити Productive

Freedom — Block Distractions

Повідомлення – зло. Ми регулярно згадуємо у наших статтях, що потрібно відключати пуші від додатків, якими ви не користуєтесь. Однак роблять це одиниці, оскільки налаштування — справа копітка. Щоб прокачати свою продуктивність , рекомендуємо вам скористатися програмою Freedom: за його допомогою можна блокувати не тільки програми, але й веб-сайти: так у вас не буде спокуси вкотре засиджуватися на спортивному сайті, читаючи черговий лонгрід про улюблену команду.

Freedom хоч і працює англійською мовою, але розібратися в ньому не так вже й складно

Утиліта дозволяє заздалегідь створити чорний список і налаштовувати час від часу. Сеанс блокування синхронізується між пристроями, тому відволікаюче повідомлення не зможе потрапити не тільки iPhone, а й iPad.

Є класна фіча — можливість заблокувати доступ до Інтернету прямо з програми: сеанси «тиші» можна налаштувати за розкладом, щоб вони включалися самі в потрібний час. На жаль, програма тільки платна, але можна спробувати демо-версію безкоштовно.

Завантажити Freedom

TickTick: To-Do List & Calendar

Одна з моїх улюблених програм — це TickTick. Це простий додаток, що нагадує записник. За рахунок простого інтерфейсу досить легко створювати та відстежувати завдання , заплановані на день: вони відображаються у вигляді списку, а для більшої зручності їм можна призначати пріоритет або прибирати його зовсім. Чим вище пріоритет, тим вище у списку є завдання.

Завдяки пріоритету ви завжди знатимете, які справи важливіші

Це допомагає швидко вирішити, які справи виконувати в першу чергу, щоб не гаяти час марно. До завдань можна додавати підзавдання, встановлювати повтор, додавати дрібні деталі. Крім того, завдання синхронізуються з програмою Календар та між вашими пристроями. Планувальник завдань доступний навіть на Apple Watch: працює безкоштовно, але є передплата з додатковими функціями.

Завантажити TickTick

Clockify Time Tracker

Ви коли-небудь замислювалися про те, скільки часу чи ресурсів витрачаєте на те чи інше завдання? До речі, це корисно відстежувати, але робити це виходить не завжди. Програма Clockify дозволяє відстежувати витрачений час на те чи інше завдання. Більше того, додаток корисний при підрахунку зарплати: він вміє рахувати, скільки заробив той чи інший співробітник, якщо у нього погодинна оплата.

Clockify не лише допомагає планувати завдання, а й підраховує зарплату!

У розділі «Звіти» пропонується розклад, в якому ви можете переглядати журнали обліку за будь-який період, поки користувалися програмою. Є навіть розділ із фінансовими показниками: доходами, видатками, бюджетом та прибутком. Їм можна поділитися з керівництвом чи клієнтами, щоб показати прозорість погодинних проектів.

Завантажити Clockify

Що подобається: якщо використовувати Clockify в особистих цілях, без проблем підійде безкоштовна версія, так як функцій вистачає. Однак чим зайнятіший користувач трапляється, тим більше потрібно інструментів — тоді без преміум-версії вже не обійтися.

Діліться в коментарях, якими додатками ви користуєтеся, щоб краще керувати своїм часом і справами?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024

    Нова версія Mac Studio для Mac Pro буде доступна не раніше середини 2025 року

    За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не буде оновлювати Mac Studio і Mac Pro…

    19.05.2024

    Новий складаний смартфон Motorola отримає безліч змін

    Вже з'явилося багато інформації про складний смартфон Motorola, який вийде цього року. Інший Інсайдер, Судханшу…

    19.05.2024

    Розробники браузерів для iOS зіткнулися з обмеженнями з боку Apple

    Apple почала виконувати розпорядження Європейського Союзу про відкриття доступу до своїх продуктів для сторонніх розробників.…

    19.05.2024

    Android-смартфони будуть працювати від акумулятора значно довше

    Кожна нова версія ОС Android пропонує безліч нових цікавих функцій, які найбільш активно рекламуються. Є…

    19.05.2024