Чим смартфони Xiaomi виділяються серед інших виробників: плюси та мінуси

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi – один із найпопулярніших виробників смартфонів. Таким він є ось уже кілька років, але не всі знають, чим так хороші телефони компанії та купують пристрої, просто тому, що вони на слуху. Хочете розібратися і почати розуміти, які у моделей Xiaomi плюси та мінуси? Тоді читайте цю статтю остаточно. 

Реклама

Плюси 

Співвідношення ціни та якості 

У цьому плані рівних Xiaomi немає. Якщо ви шукаєте максимально нафарширований для своєї ціни апарат, висока ймовірність, що саме в асортименті Xiaomi вам знайдеться відповідне рішення. 

Широкий модельний ряд 

Під егідою Xiaomi виходять різні смартфони, починаючи ультрабюджетниками, закінчуючи флагманами. Так що, знайти відповідний гаджет зможе користувач з будь-якими вимогами та фінансовими можливостями. 

Дизайн 

Звичайно, дизайн – річ суб’єктивна, але багато хто сходить на думку, що смартфони Xiaomi на тлі конкурентів виглядають куди цікавіше. Звичайно, вирішувати вам, але якщо хочеться ефектний зовні апарат, хоча б перегляньте актуальний модельний ряд Xiaomi. Є непоганий шанс, що знайдете там симпатичний пристрій. 

Мінуси 

Реклама 

Серйозний недолік, що псує враження від експлуатації пристрою. Реклама на смартфонах Xiaomi вилазить навіть у системних додатках, а для відключення доводиться танцювати з бубном, перепрошувати і виконувати інші рухи тіла, які мало кому цікаві. Звичайно, для техніків це простіше простого, але рядовий користувач з подібним морочитися не бажає. 

Цикл життя 

У смартфонів Android є недолік, пов’язаний з коротким циклом підтримки оновлень і у моделей Xiaomi ця проблема стоїть особливо гостро. Навіть у випадку флагманських пристроїв власникам не варто розраховувати більш ніж на 3 великі оновлення. Це означає, що вже через 3 роки апарат не отримуватиме нові версії апдейтів і сучасні фічі залишаться недоступними. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ