Як на смартфонах Xiaomi зробити скріншот екрану: всі робочі способи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напевно, у кожного хоч раз у житті виникала потреба швидко зробити знімок екрану. Можливо, потрібно було зберегти якесь важливе зображення, або ж поділитися інформацією з друзями. Така функція на кожному сучасному смартфоні, але сьогодні ми розберемо, як зробити скріншот екрану на телефоні Xiaomi. 

Спосіб перший

Найпоширеніший метод створення знімка екрана, про який знають практично всі. Просто одночасно затискаємо клавішу зниження гучності та кнопку живлення (блокування). Миттєво буде створено скріншот. 

Спосіб другий 

Ще один спосіб зробити скріншот на смартфоні Xiaomi – затиснути клавішу зниження гучності та кнопку у формі квадрата, яка відкриває список запущених програм. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спосіб третій 

Зробити скріншот на смартфоні китайської компанії можна і через шторку сповіщень. Викликаємо її свайпом від верхньої частини екрана до центру та шукаємо там іконку з назвою “Знімок екрана”. Натискаємо на неї та робимо скріншот. 

Четвертий спосіб 

У смартфонах Xiaomi з новими версіями MIUI скріншоти можна робити за допомогою жестів. Достатньо провести трьома пальцями по екрану вниз та вуаля! Скріншот готовий.

П’ятий спосіб 

Останній метод створення скріншоту пов’язаний з меню Quick Ball. Це інтерактивний помічник, що гнучко налаштовується під потреби користувача. Увімкнути його можна у розширених налаштуваннях. Після цього відкриваємо меню та переходимо до пункту “Функція ярликів”. Тут потрібно знайти розділ “Знімок”. Тепер на екрані буде кружок, натиснувши який можна вибрати одну з налаштованих функцій. У тому числі, зробити знімок екрану. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.