Статті

Найкращі кнопкові телефони до 3000 гривень

Share
Час читання: 3 хв.

Протягом останнього десятиліття затребуваність кнопкових мобільних телефонів кардинально впала, проте певні категорії людей все ще продовжують користуватися ними, а виробники не перестають розробляти і випускати нові моделі. Нижче представлена ​​добірка найкращих мобільних пристроїв такого типу, вартість яких не перевищує 3000 гривень.

Philips Xenium E255

Розкладний телефон, доступний у кількох колірних варіаціях:

  1. Червоної.
  2. Синій.
  3. Чорної.

Мобільний пристрій отримав 32 мегабайти вбудованої пам’яті та ідентичну кількість оперативної. Гаджет має одинарну задню камеру, роздільна здатність матриці якої досягає 0.30 мегапікселів.

Діагональ екрана телефону дорівнює 320 на 240 пікселів. Він виконаний згідно з TN-технологією. Дисплей є кольоровим, його точкова густина становить 167 пікселів на один дюйм. Важить модель 82 грами. Робота двох сім-карток підтримується.

Panasonic KX-TU456RU

Привабливий телефон-розкладачка, що має згладжені кути корпусу. Останній виконаний із пластику. Вага моделі сягає 110 грамів. Пристрій підтримує лише одну сім-картку.

TFT-дисплей мобільного телефону йде розміром 2.4 дюйми по діагоналі. Його роздільна здатність становить 240 на 320 пікселів. Основна камера телефону має матрицю на 0.3 мегапікселя. Акумулятор пристрою має запас енергії 1000 мАг.

Samsung S3350

Ключова перевага цієї моделі полягає в повноцінній клавіатурі, яка дозволяє комфортно набирати текст. Об’єм вбудованої пам’яті телефону дорівнює 60 мегабайтам. Важить апарат 93 грами.

Основна камера моделі йде роздільною здатністю на 2 мегапікселі і непогано справляється з вирішенням поставлених перед нею завдань. Що стосується автономності, пристрій здатний пропрацювати до 520 годин у режимі очікування.

Nokia 6310 (2021)

Сучасний кнопковий телефон із привабливим оформленням, представлений у трьох кольорових рішеннях:

  1. Чорному.
  2. Жовтим.
  3. Зелений.

Об’єм вбудованої пам’яті телефону становив 16 мегабайт. Оперативна пам’ять у моделі ідентична кількість. Основна камера телефону одержала 0.3-мегапіксельну матрицю. Місткість акумулятора гаджета дорівнює 1150 мАг.

BQ 2817 Tank Quattro Power

Захищений телефон із масивним протиударним корпусом, що доступний для покупки у трійці кольорів:

  1. Камуфляжний.
  2. Зелений.
  3. Синій.

Ключова перевага апарату полягає в ємній батареї, обсяг якої досягає 5000 мАг. Подібним запасом енергії може похвалитися далеко не кожен смартфон. Вбудована пам’ять у телефону 32МБ. Діагональ екрану склала 2.8 дюйми при роздільній здатності 320 на 240 пікселів.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024

    Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

    На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів,…

    24.09.2024