Статті

Названо виробники смартфонів, яких краще уникати

Share
Час читання: 2 хв.

Десь трохи більше тижня тому я вже писав статтю про посередніх виробників смартфонів. Статтю прийняли дуже тепло, у коментарях багато хто висловлювався про свої проблеми з пристроями від даних виробників і багато хто також просили розповісти про інших виробників чиєю продукцією користуватися не варто, тому що минулого разу я розповів всього про трьох.

Як ви вже зрозуміли, це буде свого роду друга частина. Для тих, хто не читав першу статтю, посилання на неї залишу наприкінці. Приємного читання )

Alcatel

Я б не став називати всю продукцію цієї компанії відверто поганою тому, що користуватися нею можна і за певними мірками цілком собі непогано. Однак, якби мене запитали про те, смартфон від якого виробника краще придбати, то я б у житті ніколи не сказав Alcatel. А якби довелося складати список, то цей виробник виявився, десь на 15-20 місці, залежно від того, чи будуть включені суббренди чи ні.

Все-таки смартфони часто лагают, підтримка у них дуже коротка, хоч і за характеристиками у них все здається не так уже й погано. Але трохи в тому, що більшість конкурентів пропонують набагато кращі характеристики за значно менші гроші, причому це стосується всіх моделей, а не вибірково.

Nokia

Незважаючи на те, що Nokia колись можна було вважати безперечно лідером мобільного, то зараз це свого роду виробник третього ешелону. Багато хто думав, що після викупу цієї компанії Microsoft справи підуть у гору, але цього не сталося.

Зараз Nokia є абсолютно сірим, бляклим і нікому не потрібним смартфоном. Nokia не те, що не приносить інновацій, вони навіть не можуть грамотно скористатися тим, що вже винайшли конкуренти. Їхні смартфони до ладу не мають жодної підтримки, з ремонтом виникають проблеми, в системі дуже багато багів та недоробок, за характеристиками, як і в попередньому випадку конкуренти пропонують якісніший продукт за менші гроші. Думаю все, що зараз приносить прибуток компанії це логотип і їх були досягнення.

INOI

Даний виробник спеціалізується на виробництві дуже дешевих смартфонів, а це вже один із дзвіночків, що все буде погано. Якщо брати два попередні виробника, то ними ще можна користуватися, то це просто китайський ширвжиток.

Погано відверто все, без применшення. Складання кульгає, підтримка нульова, все жахливо гальмує, з акумулятором проблеми, з ремонтом теж і думаю цього вже достатньо, щоб переконати вас у тому, що виробник явно не дбає про якість свого продукту. 

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

View Comments

  • Не знаю у кого виникли проблеми зі смартфона ми Nokia , тому що в мене все дуже добре. За прийнятну суму я взяв якісний бюджетний смартфон. Який відпрацьовує кожну витрачену на нього копійку. Лаги бувають але дуже рідко. Користуюся моделлю Nokia G11

  • Називається: "Аби щось написати"
    За те заголовок який, "Названо виробники смартфонів, яких краще уникати". Начебто це стаття якогось відомого і авторитетного спеціаліста, а не звичайного дрібного ноунейм журналюги, який пише клікбейтні заголовки. Я не являюсь власником ні одного з даних смартфонів, а просто людина, яка незадоволена тим, що потратила час на цю безінформативну і абсолютно нікому не потрібну статтю.

  • Ти хоч в руках тримав ті смартфони ,що пишеш? Знавець . У мене Нокія 5.3 вже 2 роки , оновлення постійно приходять. А ,що до ремонту - то він не ламається і не глючить . Тебе треба до суду за наклеп

    • Повністю підтримую вашу думку! У самого цей смартфон.

  • Nokia 5.4 найкращий з Андроїд смартфонів які в мене були. Не глючить, постійно оновлюється, батарея за рік користування майже не втратила якості, витримала неодноразові падіння на бетонну підлогу. Якщо потрібен бюджетний смартфон, найкращий варіант.

  • Купляйте якісне і все ок, nokia була в мене більше 5 років, поки хтось не "зпер" її , і хтось напевне досі користується ..

Опублікував
Лужна Софія
Tags: поради
  • Останні записи

    Керівник OpenAI: штучний інтелект покращить життя кожного

    Генеральний директор OpenAI, компанії, що відома створенням чат-бота ChatGPT, Сем Альтман поділився своїм баченням майбутнього…

    24.09.2024

    Nothing Ear (Open) офіційно дебютували: стильний дизайн і до 30 годин автономності

    Компанія Nothing офіційно презентувала нові бездротові навушники Ear (open). Як видно з назви, це модель…

    24.09.2024

    Власники iPhone 16 знайшли унікальний спосіб як його покращити

    Користувачі нових айфонів в мережі діляться цікавим лайфхаком — вони використовують звичайні шкарпетки для своїх…

    24.09.2024

    Samsung Galaxy S25 Ultra протестували у Geekbench

    Нещодавно були проведені перші тести нового смартфона Samsung Galaxy S25 Ultra, результати яких виявилися несподіваними.…

    24.09.2024

    Новий Motorola Razr 50s офіційно представлений

    Компанія Motorola у червні цього року представила моделі Razr 50 та Razr 50 Ultra. Тепер…

    24.09.2024

    Вибух навушників Samsung призвів до втрати слуху у дівчини

    На одному з форумів південнокорейської компанії Samsung з’явився незвичний пост зі скаргою. 24-річний чоловік розповів,…

    24.09.2024