Названо виробники смартфонів, яких краще уникати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Десь трохи більше тижня тому я вже писав статтю про посередніх виробників смартфонів. Статтю прийняли дуже тепло, у коментарях багато хто висловлювався про свої проблеми з пристроями від даних виробників і багато хто також просили розповісти про інших виробників чиєю продукцією користуватися не варто, тому що минулого разу я розповів всього про трьох.

Реклама

Як ви вже зрозуміли, це буде свого роду друга частина. Для тих, хто не читав першу статтю, посилання на неї залишу наприкінці. Приємного читання )

Alcatel

Я б не став називати всю продукцію цієї компанії відверто поганою тому, що користуватися нею можна і за певними мірками цілком собі непогано. Однак, якби мене запитали про те, смартфон від якого виробника краще придбати, то я б у житті ніколи не сказав Alcatel. А якби довелося складати список, то цей виробник виявився, десь на 15-20 місці, залежно від того, чи будуть включені суббренди чи ні.

Все-таки смартфони часто лагают, підтримка у них дуже коротка, хоч і за характеристиками у них все здається не так уже й погано. Але трохи в тому, що більшість конкурентів пропонують набагато кращі характеристики за значно менші гроші, причому це стосується всіх моделей, а не вибірково.

Nokia

Незважаючи на те, що Nokia колись можна було вважати безперечно лідером мобільного, то зараз це свого роду виробник третього ешелону. Багато хто думав, що після викупу цієї компанії Microsoft справи підуть у гору, але цього не сталося.

Зараз Nokia є абсолютно сірим, бляклим і нікому не потрібним смартфоном. Nokia не те, що не приносить інновацій, вони навіть не можуть грамотно скористатися тим, що вже винайшли конкуренти. Їхні смартфони до ладу не мають жодної підтримки, з ремонтом виникають проблеми, в системі дуже багато багів та недоробок, за характеристиками, як і в попередньому випадку конкуренти пропонують якісніший продукт за менші гроші. Думаю все, що зараз приносить прибуток компанії це логотип і їх були досягнення.

INOI

Даний виробник спеціалізується на виробництві дуже дешевих смартфонів, а це вже один із дзвіночків, що все буде погано. Якщо брати два попередні виробника, то ними ще можна користуватися, то це просто китайський ширвжиток.

Погано відверто все, без применшення. Складання кульгає, підтримка нульова, все жахливо гальмує, з акумулятором проблеми, з ремонтом теж і думаю цього вже достатньо, щоб переконати вас у тому, що виробник явно не дбає про якість свого продукту. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ