Найбільш непотрібні функції сучасних смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Абсолютно кожен смартфон володіє певним набором, якихось функцій та інноваційних фішок кількість яких з кожним роком невпинно зростає. Однак далеко не всі з них корисні.

Реклама

Саме тому в цій статті я вирішив розповісти вам про кілька сучасних функцій смартфонів, за які ми платимо, але вони за фактом є марними для 98% покупців. Стаття обіцяє бути цікавою, приємного читання:)

Екранний відбиток пальців

Ця функція була дуже цікава, як якась інновація, але не більше того, що користі за фактом ця інновація за собою абсолютно не несла, а ось нюансів з нею було хоч відбавляй. По-перше ця функція доступна тільки для amoled матриць, які багатьом зовсім не подобаються. Але це просто факт.

При фізичному ударі, навіть невеликому, такі сканери часто починали сильно тупити, а якщо вже екран і зовсім розбитий, то сканеру доведеться сказати поки що. Заміна, як ви вже самі здогадалися, обійдеться вам у копієчку. При навіть трохи брудних чи мокрих руках цей сканер страшенно працює. Також любителі наклеїти на свій пристрій захисне скло або плівку можуть попрощатися з його якісною роботою. Переважно це, звичайно, на більш бюджетних моделях, але й флагмани далеко не виняток. Сподіваюся в майбутньому цю розробку якось модернізують, а зараз вона за фактом максимально марна.

Цифровий зум 100X

Зум – це безсумнівно круто, особливо, якщо він оптичний, якщо цифровий зум скажемо до 10, то це теж може бути корисно, сфотографувати щось далеко від себе без критичної втрати в якості.

Але виробники навіщось вирішили впхнути у свої смартфони стократний цифровий зум, хтось навіть примудрявся вставляти стодвадцятикратний і залишається лише питання “НАВІЩО?”. Це теж саме, що знімати через целофановий пакет, тому що не видно нічого. Але при цьому функція в смартфоні є тому будьте ласкаві заплатити за неї, не дивлячись на те, що вона абсолютно марна.

Сповільнена зйомка

Я думаю, всі ви пам’ятаєте ці десятки рекламних роликів, де всі виробники показували максимально уповільнену зйомку на своїх флагманських пристроях і подавали це як життєво важливу функцію смартфона.

Насправді хтось хоч раз їй користувався? Раз, звичайно, так, може бути навіть два чи десять разів. а ось що потім? Ніхто про цю функцію навіть не згадав, адже величезна кількість людей за неї заплатили і до того ж чималі гроші. Якщо комусь і потрібна уповільнена зйомка, то є жоден десяток програм, який вам зі звичайного відео зробить уповільнене за кілька хвилин.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ