П’ять життєвих ситуацій, коли звичайний кнопковий телефон просто необхідний

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Кнопковий телефон чи звичайна «дзвонилка» без інтернету – кого може залучити зараз такий апарат? Хіба що людей похилого віку, які не сидять в інтернеті? Але ні — є щонайменше 5 життєвих ситуацій, коли краще купити кнопкову трубку. Обговоримо їх.

Реклама

На рахунку у банку багато грошей

Рахунок будь-якого банку управляється через смартфон та комп’ютер. А для ідентифікації достатньо запровадити код, який банк надсилає через SMS. Проблема в тому, що якщо в смартфоні є вірус, він може перехопити цей код так, що власник навіть цього не помітить. Програма прочитає SMS та все — гроші можуть бути викрадені. А от якщо використовувати кнопковий телефон на прийом SMS повідомлень, то ймовірність того, що повідомлення вдасться перехопити практично 0.

Кнопковий телефон буде корисним, якщо у вас великі гроші в банку. Звичайно, якщо у вас сучасний смартфон, то можна не боятися, але спокійніше буде, якщо всі операції з банківськими повідомленнями будуть йти на пристрої, який не має доступу до мережі.

Ви працюєте на «брудній» роботі

У вас постійно брудні чи мокрі руки, якими неможливо керувати сенсорним смартфоном. Тут знадобиться кнопкова дзвонилка. До речі, є моделі, що підтримують навіть WhatsApp. Набирати текст на кнопках у деяких ситуаціях набагато зручніше, ніж торкатися сенсорного дисплея смартфона.

Сюди ж ще й додамо той фактор, що якщо ви зайняті важкою роботою, то є ризик пошкодити або упустити дорогий смартфон. Кнопочник відмінно рятує в такій ситуації, благо коштує він копійки.

Ви збираєтесь у далеку дорогу

Уявімо ситуацію, що поїхали за кордон і розбили дисплей смартфона? Все, смартфон перетворюється на «цеглу» – витягнути звідти дані можливо лише через підключення до комп’ютера. А якщо зникли всі телефони, нотатки, паролі, потрібна інформація?

Буде краще, якщо ви візьмете з собою в дорогу звичайний кнопковий мобільний телефон і продублюєте важливі контакти та іншу інформацію в ньому. Смартфон занадто кволий — бували ситуації, коли девайс просто не хотів вмикатися. Кнопковий телефон набагато надійніший з простої причини — його архітектура не така складна, як у смартфона.

Для подачі оголошень та тимчасових справ

Допустимо, вам потрібно прийняти ряд дзвінків із сайту безкоштовних оголошень. Для цього краще використовувати звичайну дзвонилку, щоб не заплутатися у дзвінках і не завантажувати свій основний смартфон SMS-ками та даними про дзвінки. Як тільки термін життя оголошення закінчиться, можна вимкнути телефон. Таким чином, можна знизити інтенсивність спам-дзвінків – дзвонити будуть лише тоді, коли телефон увімкнено.

Особисто я «свічу» в інтернеті лише тим номером, який доданий до звичайної кнопкової дзвонилки. Також гаджет буде зручним, якщо вам потрібно продзвонити ряд номерів – зробили справу і вимкнули апарат.

Аналог домашнього телефону

Наразі мало в кого залишилися стаціонарні телефони. Особисто у мене завжди вдома є заряджений телефон. Бували ситуації, коли дружина, прийшовши додому, забувала свій смартфон на роботі. А я завжди можу зателефонувати додому і вона відповість, якщо буде вдома. І зі мною зв’язатися може. Кнопковий телефон у ролі домашнього, це добрий варіант резервного зв’язку. До того ж, простий девайс може тримати заряд тижнем.

А ще існують мобільні телефони, зовні як домашні – за конструкцією схожі на DECT радіотелефони.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ