Чому може не працювати YouTube? Найпопулярніші причини та їх вирішення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

YouTube – популярний відеохостинг із багатомільйонною аудиторією. Напевно, серед наших читачів є ті, хто проводить на ньому не одну годину щодня. Тому проблема, коли YouTube не працює, стоїть для них особливо гостро. Розповідаємо, які можуть бути причини такої поведінки сайту та що потрібно робити. 

Немає інтернету 

Як би смішно не звучало, але якщо у вас не вантажиться новий ролик улюбленого блогера, перше, що варто зробити – перевірити, чи підключений ваш телефон до інтернету. Можливо, що у вас закінчився трафік, і мобільні дані більше не працюють. А може, провайдер щось удивив і зник вай-фай. Коротше кажучи, перш ніж переходити до радикальніших причин проблеми, спочатку переконайтеся, що ваш телефон підключений до інтернету. 

Проблеми на самому сайті 

На жаль, іноді YouTube може не працювати не з вини користувача. Часто відбувається так, що на сайті ведуться якісь технічні роботи або він стає жертвою атак DDOS. У таких випадках не варто дивуватися з того, що зайти на YouTube не виходить. Є перевірений сайт , на якому показується працездатність порталу протягом останньої доби. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відкрийте YouTube у браузері 

Якщо ви не можете переглянути YouTube через мобільний клієнт, ймовірно, що проблема саме в ньому. Спробуйте відкрити ролик у браузері. Якщо все буде нормально, перевстановіть програму. 

Перезавантажте телефон чи комп’ютер 

Якщо ж справа все-таки не в самому сайті, а у вашому смартфоні чи комп’ютері, спробуйте перезавантажити смартфон. Це універсальний метод, який допомагає вирішити безліч різних проблем. Непрацюючий YouTube – одна з них. 

Очистіть кеш та файли cookie 

Розберемо, як це зробити на прикладі браузера Chrome. Відкриваємо “Меню”, переходимо у вкладку “Додаткові інструменти” і там вибираємо “Видалення даних про переглянуті сторінки”. Відзначаємо “Файли cookie та інші дані сайтів”, а також “Зображення та інші файли, збережені у кеші”. Потім тиснемо видалити дані і знову відкриваємо відеохостинг. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.