Експерти дали поради, на що звертати увагу при купівлі бюджетного смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетні смартфони в сучасності також можуть запропонувати непоганий функціонал. Однак, при виборі таких пристроїв є свої нюанси, на які звернули увагу експерти.

Важливо розуміти, що не всі смартфони підтримують певні мережі, тому на цей момент при покупці потрібно звернути увагу. Наприклад, все ще є пристрої, які не підтримують LTE або не здатні нормально працювати в мережах іншої країни. Особливо це актуально для моделей, ввезених з інших країн неофіційно.

Аналізувати потрібно й можливості процесора, оскільки слабкі чіпсети серйозно обмежать функціонал девайсу, дозволяючи йому виконувати лише базові завдання. Обсяг ОЗП має бути не нижче 4 ГБ, адже це місце використовується додатками та необхідне для коректної роботи. Якщо пам’яті менше, програми вантажитимуться повільно і працюватимуть із «зависаннями».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетні моделі рідко можуть запропонувати гарну камеру. У багатьох із них непогана якість зйомки, особливо при нормальному освітленні, але на шедеврів фотографії чекати не варто. Важливим моментом є автономність, тому слід враховувати обсяг акумулятора. Купити щось непогане можна в межах 7 – 10 тисяч гривень і вище, вважають експерти, хоча в діапазоні від 20-30 тисяч варіантів із гідними характеристиками вже більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.