Не кладіть смартфон екраном вгору: топ-3 причини, чому це не можна робити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Частина користувачів досі вірить, що смартфони потрібно класти неодмінно екраном вгору, інакше він подряпається та й у темряві його легше знайти.

Проте все це не що інше, як чергові помилки. Справа в тому, що найчастіше б’ються саме ті смартфони, що лежали екраном вгору.

Ось три причини, щоб більше так не чинити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Економія заряду батареї

Сучасні смартфони під час вхідних повідомлень і дзвінків включають екран. Експерти підрахували, що при відповідних налаштуваннях під час дзвінка та у вказаному положенні втрачається до чверті заряду АКБ.

2. Побитий екран

Виявляється, що найчастіше змінюють дисплеї смартфонів не впали, а тих, на які щось впало. За відсутності чохла або захисного скла доведеться міняти екран, а якщо гаджет лежатиме екраном вниз, максимум розіб’ється тільки задня кришка.

3. Кібербезпека

Якщо залишити надовго смартфон екраном вгору, та ще й при цьому відійти кудись, то потрібно бути готовим до того, що всі ваші секрети дізнаються оточуючі люди. Сторонні можуть дізнатися не тільки про те, хто вам дзвонить і що пише, але навіть вміст СМС з банку, що може боляче вдарити вміст вашого гаманця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.