Названо функція Android, яка економить заряд акумулятора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі часто хвилюються про заряд батареї свого телефону, і не дивно, що всі ми боїмося розрядитися в потрібний момент, будь то далека поїздка або можливість постійно залишатися на зв’язку. Ось чому Android має так багато функцій економії заряду акумулятора, але одна є особливо ефективною.

Сьогодні всі мобільні телефони оснащені акумуляторами великої ємності, які дозволяють використовувати пристрій близько 24 годин. Однак бувають випадки, коли навіть із таким тривалим терміном служби батареї нам все одно потрібно трохи більше, і для максимізації часу роботи батареї існує режим екстремального енергозбереження.

Батарея вашого Android майже нескінченна

Перш ніж ми заглибимося в цю тему, важливо відзначити, що ця функція називається однаково не на всіх смартфонах під керуванням операційної системи Android. Це означає, що ви не можете знайти її під назвою «Екстремальне енергозбереження», але вона може відображатися під назвою «Максимальне енергозбереження» або «Ультраекономія енергії». Все залежить від конкретного виробника, тому уважно вивчіть відповідний розділ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця опція для економії енергії на телефоні Android виконує певні налаштування на вашому пристрої, щоб максимально знизити витрати заряду батареї. Тому ознайомтеся з такими діями, які вона виконує:

  • Обмежує активність у фоновому режимі (наприклад, не з’являтимуться сповіщення).
  • Зменшує яскравість.
  • Встановлює чорний режим.
  • Знижує продуктивність системи.
  • Дозволяє відкривати лише обмежену кількість програм.

Це значно збільшує час автономної роботи, що залишився, тому якщо у вас низький відсоток заряду батареї або вам потрібно, щоб смартфон протримався трохи довше, рекомендується скористатися цією опцією. В іншому випадку ви можете виявитися повністю відрізаним від мережі, якщо виникне проблема.

Як активувати цю функцію

Насамперед варто уточнити, що ця функція ніде не захована і для неї не потрібно вдаватися до якихось дивних методів. Фактично система показує це з першого погляду, просто зайшовши у вказаний розділ. Ось прості кроки, які необхідно виконати для включення цієї функції:

  • Відкрийте налаштування мобільного Android.
  • Перейдіть до сторінки, поки не знайдете розділ «Акумулятор» або «Живлення та продуктивність».
  • Серед різних опцій ви маєте побачити «Екстремальна економія батареї» або інші її назви.

Безпосередньо перед активацією функції з нізвідки з’явиться невелике вікно з відповідною інформацією про наслідки цієї дії, серед яких можна побачити деякі зі згаданих вище. Натисніть на «OK», і система скоротить ресурси для зменшення енергоспоживання.

Зміна досить значна, тому що ви можете подвоїти максимальний час автономної роботи, тому не роздумуйте жодної секунди, якщо у вас під рукою немає зарядного пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.