3 поради, як збільшити швидкість інтернету на смартфоні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть кожен користувач іноді зустрічав проблему повільного інтернет-з’єднання Wi-Fi. Проте, мало хто знає, що цю проблему можна виправити самостійно. Найчастіше поганий сигнал пов’язаний із неправильним розташуванням роутера, його застарілість, велика кількість пристроїв, які підключені до мережі.

Проблеми також можуть виникати через те, що на пристроях є програми, які вимагають особливої пропускної спроможності, наприклад ігрових додатків. Іноді провайдер обмежує швидкість інтернету через ліміти використаних даних користувачем, перевантаження мережі, наявність шкідливого програмного забезпечення, користування VPN, тощо.

По-перше, ми рекомендуємо вам розмістити роутер у центрі приміщення та змінити частотний діапазон або канал, якщо ваш перевантажений з’єднаннями. Після такої процедури вам необхідно перезавантажити ваш роутер, встановити доступні оновлення та перевірити його роботу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-друге, для кращого сигналу вам необхідно вимкнути пристрої які підключені, але якими ви не користуєтесь. Бажано також видалити програми та задачі, які вимагають використання великих потужностей та можуть працювати у фоновому режимі.

По-третє, застарілий роутер може стати причиною неякісного інтернет-з’єднання. Цю проблему зможе вирішити консультація зі спеціалістом та заміна на новий пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.