Wi-Fi без доступа к интернету

Напевно, кожен із вас користується бездротовим інтернетом, підключення до якого здійснюється через Wi-Fi. Якщо після активації ви бачите повідомлення ” Мережа без доступу до інтернету “, то не поспішайте звинувачувати провайдера, який запланував технічні роботи, або виробника роутера, налаштування яких постійно збиваються. Найчастіше причиною появи помилки стає те, що користувач забув оплатити інтернет.

Погано працює GPS

Усі смартфони оснащені датчиками визначення геолокації. Якщо ви помітили, що на вашому пристрої погано працює GPS , то, можливо, ви самі обмежили його роботу з метою покращення автономності. Ми вже розповідали про те, як покращити точність GPS. Тому обов’язково вивчіть цей матеріал, якщо зіткнетеся з проблемами при визначенні геолокації.

Комп’ютер не бачить телефон

Насамкінець скажу кілька слів про проблему, коли комп’ютер не бачить телефон при підключенні через USB. Ознайомившись з іншими помилками, ви вже могли зробити висновок, що шукати ключ до їх виправлення стоїть у неправильно виставлених налаштуваннях. У разі підключення до ПК зверніть увагу на повідомлення, яке з’явиться на екрані. Не забудьте дозволити передачу даних, інакше смартфон лише заряджатиметься.