Приховані функції Telegram, про які відомо не всім

BERLIN, GERMANY - JANUARY 20: The logo of the instant messaging service Telegram is seen on a smartphone on January 20, 2022 in Berlin, Germany. (Photo by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через свої можливості і простоту Telegram став одним з найбільш затребуваних месенджерів. Причому, з його допомогою можна не тільки обмінюватися повідомленнями, а й читати контент на каналах, зберігати записи, робити чернетки нотаток і багато іншого.

“Нагадування”

У функції “Вибране” захований “щоденник”, який не дозволить забути про важливу подію. Для цього необхідно відкрити “Вибране”, ввести текст, натиснути на стрілку збоку, утримуючи її. Потім потрібно вибрати “Задати нагадування” та встановити час.

Додатковий обліковий запис

Цей інструмент буде корисним користувачам, які не хочуть змішувати робочий та особистий обліковий записи при використанні одного гаджета. Слід увійти до меню, натиснути на своє ім’я та вибрати “Додати обліковий запис”. Слід пам’ятати, що при цьому потрібно ввести інший номер телефону, а не раніше зареєстрований.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розташування

Telegram врятує, і коли потрібно зустрітися з людиною в незнайомому місті, а дорогу пояснити складно. Для цього потрібно натиснути на значок скріпки у рядку набору, вибрати “Геопозиція” – “Надіслати геопозицію”.

Автовидалення фото

Користувач може налаштувати автоматичне видалення фотографій із чату. Для цього в рядку набору тексту потрібно вибрати надсилання знімків і потрібний, власне, кадр. Потім натиснути на стрілку синього кольору в нижньому правому кутку екрана й утримувати її. У меню, що випадає, натиснути “Задати таймер”.

Відкладені повідомлення

Напевно, стане в нагоді користувачам і функція відтермінованих повідомлень. Для цього слід набрати текст, натиснути на стрілку збоку, утримуючи її та вибрати “Надіслати пізніше”, вказавши необхідний час.

Особливі звуки

Щоб не пропустити повідомлення в потоці, можна встановити окремий звук для повідомлень важливого чату, який відрізнятиметься від традиційних. Просто зайдіть в налаштування, де слід вибрати “Сповіщення та звуки”, натисніть “Винятки” і додайте потрібного користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.