ТОП-5 потужних ігрових ноутбуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні ігри на комп’ютері стали не просто розвагою, а й способом заробітку. Для того, щоб вигравати на змаганнях, не достатньо простого досвіду та навичок. Потрібна наявність якісного заліза – ноутбука або ПК. Зважаючи на те, що найчастіше потрібна мобільність, найчастіше купуються ігрові ноутбуки, які сьогодні коштують не дешевше за стаціонарний комп’ютер. Важливо підібрати якісний гаджет, який дасть змогу бачити хорошу картинку, без підвисань, високий рівень відгуку на завдання, і при цьому прослужить не один рік. Додамо що купити ігровий ноутбук за вигідню ціною можна у наших партнерів.

Найкращі ігрові ноутбуки

У ігрових ноутбуків мають бути потужні складові, тому й стоять вони відповідно. Більше того, вони унікальні, мають цікаве оформлення та безліч «плюшок».

1. Razer Blade 15 Advanced Model

Вартість такого ноутбука може досягати 60 тисяч гривень. Він оснащений високоякісним алюмінієвим шасі, з оновленим чіпом графіки Nvidia. Цей пристрій представлений на ринку в декількох конфігураціях, що дозволить підібрати модель під свої смаки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. МSI GS65 Stealth Thin

Вартість цієї моделі приблизно 50 тисяч гривень. Корпус ноутбука виготовлений з гладкого алюмінію, має тонку товщину 18 мм і мінімальні рамки по 4.9 мм. Сенсорна панель має високу швидкість відгуку, а клавіатура із SteelSeries. Відсутність G-Sync є єдиним суттєвим мінусом.

3. Асеr Predator Helios 300

Ноутбук із середньої цінової категорії, його ціна сягає 40 тисяч гривень.. Незважаючи на невелику вартість, у ньому встановлена ​​відеокарта GTX 1060 на 6 ГБ, стандартна модель оснащена частотою зміни кадрів 60 Гц, проте є модифікації, з частотою 144 Гц.

4. MSI GL63 8RC

Коштує такий ігровий ноутбук приблизно 30 тисяч гривень. Він оснащений 8 гігабайтами оперативної пам’яті DDR4, а також потужним процесором покоління Intel i5. У стандартній модифікації йде жорсткий диск із 1ТБ пам’яті. У результаті купуючи MSI GL63, Ви отримаєте відносно тихий ноутбук, який і з іграми впорається, і для офісної роботи згодиться. Крім цього користувач отримає непоганий звук, що виходить з 3 Вт динаміків і відмінний чіткий матовий дисплей. Що стосується ігрової продуктивності MSI GL63 8RC, то дискретна відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050, геймерам здасться не надто потужною.

5. Gigabyte Aero 15X v8

Ноутбук вартістю близько 80 тисяч гривень. Він вважається одним з найбільш продуктивних, оскільки має велику вбудовану батарею. Ви можете знайти модифікацію з екраном, який підтримує 4K.

Вибравши одну з цих моделей, можна грати в новітні ігри та заробляти гроші. Важливо вибирати виходячи з вартості і тієї начинки, яка буде потрібна для конкретної гри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.