Названо декілька простих способів прискорити роботу смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З часом ОС Android стала менш «гнучкою». Її робота почала сповільнюватися. Цей факт знає кожен користувач, який володіє смартфоном Android. ОС починає гальмувати через велике навантаження. Від «мерзання» найчастіше страждають власники бюджетної техніки. На думку експертів, є кілька простих способів прискорити роботу гаджета.

Реклама

Перш за все, необхідно вимкнути анімацію в смартфоні. Ніяких корисних декоративних функцій вони не виконують. Водночас для роботи їм потрібні певні ресурси. Ви можете вимкнути анімацію після переходу в режим розробника. У меню розробника є розділ «Анімація».

З часом ОС Android стала менш «гнучкою». Її робота почала сповільнюватися. Цей факт знає кожен користувач, який володіє смартфоном Android. ОС починає гальмувати через велике навантаження. Від «зависання» найчастіше страждають власники бюджетної техніки. На думку експертів, є кілька простих способів прискорити роботу гаджета.

По-перше, потрібно вимкнути анімацію на смартфоні. Ніяких корисних декоративних функцій вони не виконують. Водночас для роботи їм потрібні певні ресурси. Ви можете вимкнути анімацію після входу в режим розробника. У меню розробника є розділ анімації.

Щоб регулярно очищати оперативну пам’ять, можна активувати опцію «Ліміт фонових процесів». У цьому випадку аплет, який намагається працювати у фоновому режимі, буде примусово закритий операційною системою.

Щоб перевести свій мобільний пристрій у режим розробника, виберіть у налаштуваннях розділ «Про телефон». Він містить рядок із версією ОС, яка була створена. Після серії швидких натискань на екрані з’явиться напис «Ви розробник».

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ