Як зарядити смартфон швидше, не пошкодивши батарею: дієві способів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони, яким кілька років, часто потребують зарядки. Процес можна прискорити – акумулятор заряджається набагато швидше, ніж у звичайному режимі. Є 5 «секретних» способів допомогти акумулятору отримати енергію для подальшої роботи.

Смартфони можуть заряджатися швидше, якщо знати кілька хитрощів. Перше, що потрібно зробити, щоб прискорити зарядку акумулятора, це вимкнути його перед підключенням до мережі. Таким чином, телефон не витрачає енергію під час отримання повідомлень або розмови.

Друге, що сприяє швидшій зарядці акумулятора, це включення функції «режим польоту». Режим польоту також дозволяє довше користуватися телефоном, але в цьому випадку користувачі не зможуть отримувати дзвінки та сповіщення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє – правильний зарядний пристрій. Рекомендується «рідна» зарядка, а не дешевий китайський аналог. Зазвичай вони неякісні та можуть пошкодити ваш смартфон.

Четвертий пункт – не допускати перегріву гаджета під час зарядки. Не кладіть його під подушки, біля батарей і на спекотне сонце. «Морозити» смартфон теж не варто – він точно не любить низьких температур.

П’яте, про що слід пам’ятати, це те, що під час заряджання через USB телефон має бути відключений від синхронізації. Якщо ноутбук і комп’ютер переходять в режим енергозбереження, живлення USB-портів не вимикається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.