Як встановити WhatsApp на пристрій Huawei

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

WhatsApp — одне із самих популярних у світі додатків. Побачити «зелений» месенджер можна практично на будь-якому мобільному пристрої, а гаджети Huawei — не виключення. Розповідаємо, як встановити офіційний клієнт з магазину AppGallery без «танцев з бубном».

Реклама

Недавнє дослідження одного з найбільших сотових операторів показало, що WhatsApp користуються близько 84 мільйонів росіян. Для його встановлення не обов’язковий доступ до Google Play — безкоштовний месенджер можна легко отримати і в «домашньому» магазині Huawei.

Для скачування та встановлення додатків на своєму мобільному пристрої достатньо виконати три простих дії:

  • Зайдіть в магазин додатків AppGallery, введіть WhatsApp у рядок пошуку та натисніть «Получити».
  • Перейдіть на сторінку, натисніть «Скачать зараз» і дождіть завершення завантаження.
  • Встановіть додаток.

Після закінчення встановлення WhatsApp буде готовий до роботи. Остається лише дозволити доступ месенджера до контактів після першого запуску — і користуватися ним як зазвичай.

Магазин додатків AppGallery встановлений на всіх пристроях HUAWEI. Його каталог містить понад 1 мільйон додатків, включаючи сервіси Сбера та «Яндекс», а також популярні ігри Standoff 2, Garena Free Fire, Gardenscapes та багато інших. В AppGallery можна оплачувати покупки всередині додатків зі рахунком мобільного телефону або за допомогою QIWI-кошельки. У найближчому майбутньому для вдосконалення покупок стане доступна й оплата банківськими картами.

Ще одна особливість AppGallery — можливість отримувати подарунки для скачування додатків або вдосконалення покупок у них. Для прикладу, по п’ятницям користувачам магазину доступний кешбек для покупок у різних іграх.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ