П’ять хитрощів, які допоможуть прискорити зарядку смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли, за допомогою яких хитрощів можна зробити так, щоб ваш смартфон заряджався набагато швидше, ніж зазвичай.

Смартфон є незамінною річчю для сучасної людини, тому хочеться, щоб вона завжди була під рукою і нормально функціонувала. Проте чи всі гаджети довго утримують заряд. І коли на екрані з’являється червоний індикатор, можна використовувати хитрощі, які допомагають зарядити смартфон швидше, ніж зазвичай.

Експерти рекомендують вимкнути гаджет та підключити його до зарядки від електромережі. Таким чином, він швидше відновить свою енергію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще можна ввімкнути режим «в літаку», тому що він вимикає інтерфейси, які переважно витрачають заряд батареї, наприклад, Wi-Fi або Bluetooth.

Щоб смартфон швидше зарядився, дайте спокій, не потрібно заходити в соціальні мережі, дивитися відео і тим більше грати у відеоігри.

Також експерти рекомендують для швидкого заряду використовувати не порт USB в комп’ютері або автомобілі, а розетку, тому що вона має високу потужність.

Варто ще знати, що акумулятор смартфона при охолодженні або перегріві повільно заряджається, тому дотримуйтесь звичайної кімнатної температури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.