Найкращі смартфони від Xiaomi 2022 року до 15 000 гривень

Xiaomi входить до списку найвідоміших і найбільших виробників смартфонів. Мобільні пристрої від китайського бренду доступні як в Азії, так і в країнах Європи. Моделі від Xiaomi не мають рівних за вартістю та якістю. У цій статті йтиметься про смартфони Xiaomi за ціною до 15 000 гривень.

Xiaomi POCO F3

Діагональ екрану становить трохи більше 6 дюймів. Є вбудована на 128 Гб та оперативна пам’ять 6-8Гб. Є 3 камери на 5,8,45 Мп. Смартфон популярний в Україні, а й у інших країнах. Наявність АМОЛЕД-дисплея з високою частотою забезпечує максимальну плавність рухів при перегляді фільмів та серіалів. Чіпсет Снапдрагон 870 дозволяє запускати будь-яку програму, в тому числі і 3D-ігри. Камери підтримують режими HDR, ШІ. А наявність нічного режиму дозволяє робити яскраві деталізовані фотографії навіть у темний час.

Poco X3 Pro

Модель смартфона – це чудовий варіант для тих, хто шукав пристрій із гарним дисплеєм. Екран на 6,67 дюймів із частотою 120 Гц забезпечує максимально комфортно. Завдяки процесору Снапдрагон 860 та частоті в 240 Гц програми та ігри будуть завантажуватися набагато швидше. У кнопці живлення з боку вбудований сканер для відбитка пальців. До інших плюсів смартфона відноситься наявність стереодинамік, функції швидкої зарядки та NFC. Основна камера на 48 Мп має кут огляду 119 градусів. Також є датчик глибини та макромодуль. У смартфоні є вбудований додаток із пресетами.

Redmi Note 10 Pro

Смартфон відноситься до середнього класу, оснащений АМОЛЕД-дисплеєм з частотою на 120 Гц, а також 4 модулями. Процесор Снапдрагон на 8 ядер дозволяє запускати більшість ігор.

Xiaomi Мі 11 Lite

Недорога модель від Xiaomi відрізняється відсутністю 5G та процесором Снапдрагон 732G з невеликою продуктивністю. Максимальна частота процесора становить 2300 МГц. Окремо варто відзначити частоту матриці оновлення та підтримку швидкої зарядки. До переваг належить наявність сканера відбитка пальців, розташований на бічній стороні. Крім того є спалах Dual LED.

Redmi Note 11

Смартфон оснащений процесором Снапдрагон 680 та оперативну пам’ять до 6 Гб, ОЛЕД-дисплеєм на 6,67 дюймів, та роздільною здатністю FullHD з роздільною здатністю на 90 Гц. Окремо варто відзначити основну камеру на 50 Мп з кутом огляду на 118 градусів. Окремо є камера для селфі на 13 Мп. Смартфон також оснащений батареєю на 5000 мАг із опцією швидкої зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.