Названо корисну функцію для прискорення зарядки будь-якого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вам потрібно зарядити смартфон якнайшвидше, а час у вас обмежений, просто увімкніть функцію на своєму пристрої, і він почне заряджатися швидше. Мова йде про «режим літака». Ця функція доступна для всіх моделей смартфонів, навіть давно застарілих.

Під час зарядки пристрою в цьому режимі смартфон не намагається торкнутися різних мобільних веж, тому навантаження на батарею є низьким, а енергія не витрачається під час заряджання.

Включений «режим польоту», в залежності від стану батареї і самої моделі смартфона (ємності батареї), може прискорити процес зарядки від 1,5% до 20%. З часом ваш смартфон буде заряджатися на 10-15 хвилин швидше, до 100%, що дуже важливо, якщо ви поспішаєте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак багато хто вже знає, що заряджати смартфон до 100% не зовсім вигідно самому пристрою. Досить зарядити до 80%, тримайте зарядом не менше 20%. Це дозволить уникнути постійного навантаження на акумулятор і збільшити термін його служби.

Головне, не користуйтеся пристроєм під час заряджання. Тим самим ви будете гальмувати процес його живлення та шкодити батареї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.