Ігровий ноутбук або настільний комп’ютер: що вигідніше купувати у 2022 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Бажаєте придбати новий ноутбук чи настільний ПК для ігор, але не знаєте, що вибрати? Експерт розповів, на який пристрій у вас піде зараз менше грошей.

Реклама

Ведучий YouTube-каналу “ТехноМакс” з’ясував, що у 2022 році можна придбати дешевше: ігровий ноутбук або ігровий настільний комп’ютер.

  1. Ігровий ПК дешевше точно такого ж за продуктивністю лептопа . Наприклад, якщо брати середню цінову категорію, то різниця складе 10-20 тисяч гривень, а якщо дивитися топові моделі, то різниця між настільним комп’ютером і ноутбуком дорівнюватиме 25-40 тисяч гривень.

  2. Комп’ютер на відміну ноутбука легко модернізувати . Наприклад, ви зможете легко замінити за потреби відеокарту.

  3. Ремонт настільних комп’ютерів – дешевше та простіше . Іншими словами, вони більш ремонтопридатні.

При цьому не можна забувати і про плюси ігрових ноутбуків. Це насамперед мобільність. Їм можна легко користуватися як вдома, так і на роботі, можна використовувати будь-де квартири. Лептоп також зручно переносити, якщо ви змінюєте місце проживання.

Крім того, потрібно знати, що ноутбучні та десктопні процесори та відеокарти мають зовсім різну продуктивність, навіть якщо назви моделей – однакові. З усіма відповідностями ви можете ознайомитись нижче.

Також фахівець перерахував кілька прикладів відповідностей моделей ігрових ноутбуків збиранням настільного комп’ютера. Їх ви можете побачити нижче.

Висновок

Ігрові лептопи дають можливість користуватись повноцінним ігровим комп’ютером за менші гроші. Проте різниця у продуктивності між першим і другим із зростанням ціни зростає, а максимально можливих показників швидкодії настільного комп’ютера досягти ігровий ноутбук не здатний.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ