Названо шість найкращих безкоштовних VPN-сервісів для комп’ютерів та смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для обходу блокування та збереження приватної інформації, найкращим рішенням стане використання VPN на вашому пристрої. Але, на жаль, багато програм VPN платні і підібрати оптимальний, а головне безкоштовний для себе варіант може бути досить складно. У цій статті будуть представлені найкращі безкоштовні програми для збереження своєї анонімності в мережі.

ТОП-6 безкоштовних VPN-сервісів у 2022 році

  1. Browsec
  2. Proton VPN
  3. HideMe
  4. Hotspot Shield
  5. TunnelBear
  6. iTop VPN

Browsec

Прекрасний VPN, з відмінністю, у вигляді відсутності лімітів по трафіку. Завдяки використанню функції SmartSettings його можна налаштувати на автоматичне включення, на вибраних користувачем сайтах. Правда, безкоштовно така функція доступна лише для одного сайту. Сервіс доступний на всіх популярних браузерах та на мобільних пристроях у вигляді програми. З мінусів можна відзначити лише 20 Мбіт/сек, проти 100 Мбіт/сек у платній версії.

Proton VPN

Версія програми, що вільно розповсюджується, надає одному пристрою, до серверів однієї з трьох країн на вибір. Втішно помітити, що немає жодного обмеження щодо трафіку, що незважаючи на урізану швидкість, найчастіше є найкращим для користувача. Сервіс доступний на всіх популярних пристроях. Мінусом буде неможливість підключитися до торентів або стрімінгових сервісів, які будуть доступні лише при придбанні платної підписки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HideMe

Мабуть, найлегший для використання, і з максимально зрозумілим інтерфейсом VPN, що працює на всіх, у тому числі малопоширених, пристроях і операційних системах. У сервісу немає жодних обмежень за швидкістю, але основним мінусом стане обмеження щодо трафіку, обмежене 10 ГБ на місяць. Одночасно можна підключитися лише до одного пристрою, зате немає обмежень у роботі торентів, і стрімінгу.

Hotspot Shield

Даний VPN допускає використання одночасно на п’яти пристроях, причому налаштовуючи його на автоматичне включення, коли вхід в інтернет здійснюється через незахищену мережу WI-FI. Ключовими мінусами є 500 МБ трафіку на добу, і неможливість вибрати країну з’єднання.

TunnelBear

Доступний на мобільних, у вигляді програми, та стаціонарних пристроях сервіс, відрізняється простою роботою, та великим вибором країн (20) для підключення до мережі. Один аккаунт, готовий до використання одночасно на 5 пристроях, щомісячний трафік становить не більше 500 МБ, але якщо зробити твіт, то в подарунок надають ще 1 ГБ.

iTop VPN

Популярний VPN-сервіс, що надає щоденні 700 МБ, яких має вистачати для серфінгу, і онлайн-ігор. Швидкість сервісу не обмежена, а підключення безкоштовної версії доступне на вибір з 16 серверів. Програма сама вибере максимально швидкий сервер і залишиться тільки насолоджуватися використанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.