POCO F4 GT, Buds Pro та Watch – на що здатні нові продукти Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно відбувся запуск нових продуктів марки POCO. Бренд, заснований компанією Xiaomi, створили для того, щоб надати своїм клієнтам високоякісне обладнання за розумні гроші. Його назва у вільному перекладі означає “маленький” або “дешевий”. Компанія POCO орієнтована на нові технології та днями вона представила три нові пристрої: смартфон, навушники та годинник.

Смартфон POCO F4 GT

POCO F4 GT надійшов у продаж у двох варіантах вбудованої пам’яті (128 Гб і 256 Гб), обидва працюють на чіпі Snapdragon 8 Gen 1. Його 6,67″ AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+ і частотою в 120 Гц надзвичайно потужний і зручний використання, тому сподобається насамперед любителям мобільних ігор. Смартфон доступний у 3-х колірних варіантах – Cyber ​​Yellow, Knight Silver та Stealth Black Корпус пристрою виконаний зі скла та металу і має розміри 162,576,78,5 мм, а весь телефон важить всього 210 г. Найголовнішою перевагою смартфона є акумулятор 4700 мАг, який оснащений функцією турбо-зарядки потужністю 120 Вт. Запуск POCO F4 GT також вивів на новий рівень можливості фотокамери. камери-селфі Якщо знімок вийшов яскравим і, навпаки, якщо кольори занадто бляклі, то покращити якість допоможуть фільтри, за допомогою яких можна скоригувати багато нюансів.

  • WI-FI 6e, Bluetooth 5.2, ІЧ-порт,
  • 4 динаміки,
  • плагін CyberEngine,
  • подвійну систему охолодження (4860 мм2)
  • MIUI 13 з Android 12,
  • USB Type C, GPS, зчитувач відбитків пальців.

Навушники POCO Buds Pro

Це безумовно одні з найяскравіших навушників на ринку. Завдяки червоно-золотому тону та зображенню чотирилистої конюшини, їх точно не переплутаєш з іншою моделлю. У комплект разом із навушниками входять зарядний чохол, кабель для зарядки та силіконові накладки трьох розмірів, щоб кожен міг вибрати найбільш підходящі для себе. Якість POCO Buds Pro дуже висока, вони пропонують досить багато, у тому числі:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Підтримку AAC,
  • 9-мм динаміки,
  • три режими ANC з інтелектуальним керуванням,
  • Bluetooth 5.2,
  • захист від бризок,
  • алгоритм ІІ для покращення якості голосових викликів,
  • три мікрофони,
  • швидку та бездротову зарядку, після чого загальний час роботи становить близько 28 годин.

Крім того, навушники мають сенсорне управління, а їхня загальна вага разом з чохлом становить 55 г.

Смарт-годинник POCO Watch

Смарт-годинник міцно увійшли до нашого життя. Кожен великий бренд має свою флагманську модель. POCO також недавно представила свій оригінал. Годинник POCO Watch відрізняється від іншого смарт-годинника, включаючи Xiaomi Mi Watch Lite, своїм розміром. Їх екран діагоналлю 1,6″ більше. Крім того, в них використовується матриця AMOLED, а не TFT, як у вищезгаданої моделі, що також підвищує їх якість. Дисплей має роздільну здатність 360×360 і підтримує функцію AoD, завдяки якій на екрані можна бачити час і Найголовніше (що часто неможливо в інших smartwatches) індикатори: зовнішній вигляд самого дисплея можна персоналізувати, вибравши один із 100 доступних циферблатів.

Poco Watch, напевно, надовго запам’ятаються людям, які займаються спортом. У цьому годиннику є всі функції, які необхідні для вправ. У нижній частині корпусу знаходиться оптичний датчик, який вимірює пульс і рівень насичення крові киснем. Смарт-годинник водонепроникний і справляється з тиском 5 ATM, що дозволяє статичне занурення на глибину до 50 м.

Годинник також оснащений популярними функціями моніторингу сну, стресу та спортивної активності (наприклад, бігу, плавання та їзди на велосипеді). Загалом POCO Watch дозволяє відстежувати більше сотні дій за допомогою супутникового ресівера, який поєднує в собі ГЛОНАСС, GPS, BeiDou та Galileo. Крім того, вони мають функцію підключення до телефону через Bluetooth 5.0, електронний компас, акселерометр та гіроскоп.

Корпус годинника виконаний з пластику та металу. Розумний годинник управляється за допомогою сенсорної системи – довгастої кнопки на правій стороні годинника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.