Який чохол для iPhone обрати: розглянемо найцікавіші моделі

Які існують варіанти чохлів. Як придбати якісний чохол для iPhone ⚡ Найкращі бренди: переваги та недоліки моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпоширеніша проблема, з якою власники iPhone звертаються до ремонтних майстерень — наслідки невдалого «утримання» гаджета або падіння речей на екран пристрою. Тому варто особливо ретельно ставитись до вибору захисного чохла на айфон . Придбайте якісні чохли для iPhone та інших телефонів в інтернет-магазині Wookie.UA. Користуйтеся дисконтною програмою та знижками до 15%.

Які існують варіанти чохлів

За матеріалом вироби поділяються на:

  • пластикові;
  • дерев’яні;
  • з вуглецевого волокна;
  • силіконові;
  • шкіряні.

Пластикові та силіконові чохли дешевші, але з часом пластик, навіть оригінал, жовтіє або, ще гірше, стає маслянистим. Тримати пристрій у руці стає незручно. Користувачі гаджету не відмовляються від силіконових чохлів через гнучкість, легкість та доступну ціну. Недоліком цих виробів вважають ненадійний захист від удару.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оригінальний чохол від Apple є тришаровим «бутербродом», де основу складає міцний каркас. Айфон прилягає внутрішньою поверхнею до шару мікрофібри, а зовнішня поверхня створюється з силікону. Вона розрахована на те, щоб виключити ковзання поверхнею.

Дерев’яні чохли або моделі із жорсткого пластику призначені для демонстрації статусу. На поверхню чохла наносять логотип компанії чи пам’ятні написи. Дерево та шкіра психологічно створюють враження сили та надійності їх власника.

Вироби з вуглецевого волокна — одні з найміцніших. Вони стійкі до нагрівання, але можуть блокувати сигнал, що негативно впливає якість зв’язку. Переваги вуглецевого волокна: легка вага, висока міцність, футуристична зовнішність. Мінуси: перешкоди для сигналу, обмеження кольорової гами та висока вартість.

Шкіряні чохли-книжки приємні на дотик. Такі телефони виглядають стильно та мають гарне зчеплення з поверхнею. Але шкіра зношується швидше, ніж пластик. Тому ті, хто часто використовує смартфон, будуть змушені купувати новий чохол через деякий час.

Як придбати якісний чохол для iPhone

Кажуть, що «краса в очах того, хто споглядає». Тому немає єдиного критерію для вибору аксесуарів для телефону, але є фактори, що визначають вибір.

Серед них:

  • матеріал;
  • ступінь захисту від падіння;
  • дизайн.

Тим, хто багато працює і часто безе з собою смартфон, знадобиться легкий чохол із гарним захистом. Наприклад, всі оригінали айфонів оснащені чудовими камерами. Щоб не подряпати їх, вибирають чохли з додатковим захисним кільцем навколо камери. Купують також захисні плівки для об’єктивів.

Чохли для айфонів, незалежно від матеріалу та дизайну, закривають задню частину гаджету. Гладкий виріб з силікону слабо захищає екран. Чохли-книжки або моделі з виступаючою стінкою формують захисний бар’єр. iPhone може впасти з висоти, але залишиться непошкодженим.

Приємна на дотик, неслизька поверхня захистить гаджет від падіння. Щоб обрати, потрібно потримати виріб, що сподобався в руці, та оцінити, наскільки гладка у нього поверхня.

Найкращі бренди: переваги та недоліки моделей

Smartish Gripmunk створює надійні чохли для iPhone. Прості та досить гнучкі. Вони легко вдягаються на корпус і не розтягуються з часом. Мають гарне зчеплення з поверхнею, надійно поглинають удари.

Apple Leather Case — це оригінальні шкіряні чохли від яблучного бренду. Виглядають стильно, але випускаються не для всіх моделей.

Чохол-гаманець для iPhone 13 Smartish Wallet Slayer Vol. 1 впевнено впорається із захистом та надасть місце для зберігання пластикових карток, невеликої суми готівкою. Не деформується з часом. Зберігає форму незалежно від того, повний він чи порожній.

Щоб обрати найкращий чохол для айфона, варто уважно його розглянути. Помацати на дотик. Не ігнорувати дрібні деталі у вигляді відповідності розмірів кнопок, зручного надягання, щільного прилягання. Загалом, куплений виріб має бути зручним, гарним та виконувати захисні функції.

Завітайте до супермаркету мобільних аксесуарів Wookie.UA, замовляйте гаджети та аксесуари з безкоштовною доставкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.