Розповідаємо, як додати VPN на Android чи iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використання віртуальної приватної мережі (VPN) – це один із найкращих способів захисту вашої цифрової конфіденційності та зупинити певні служби відстеження вашого розташування – саме тому ми рекомендуємо будь-якому користувачеві телефону, який піклується про конфіденційність, скористатися однією з найкращих VPN, які ми розглянули та рекомендували.

Щоб максимально спростити процес отримання, ми створили цей посібник, в якому докладно описано, як встановити VPN на будь-який пристрій Android а також на iPhone.

ПРИМІТКА. Ми використовували Surfshark для цього посібника, оскільки це наш поточний вибір одного з найкращих VPN. Однак доступні й інші надійні (не кажучи вже про дешевші) послуги VPN, і метод їх використання майже такий самий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коротка версія

  • Відкрийте магазин Google Play або App Store
  • Завантажити Surfshark VPN
  • Створити акаунт
  • Підпишіться та авторизуйтесь
  • Підключіть та дозвольте
  • Виберіть свій регіон

1. Запустіть Android Play Store або App Store

Точне розташування ярлика Магазину залежатиме від того, як ви налаштували свій головний екран, але він виглядає як значок, обведений кружком на знімку екрана вище.

2. Завантажити Surfshark VPN

Завантажте програму Surfshark із магазину Google Play або App Store та відкрийте програму. Натисніть OK, щоб увімкнути пошук пристроїв у локальній мережі та підключитися до них.

3. Створити обліковий запис

Натисніть кнопку Почати безкоштовну пробну версію, введіть свою адресу електронної пошти та створіть пароль із 8 символів.

4. Підпишіться та авторизуйтесь

Натисніть Почати безкоштовну пробну версію. Натисніть кнопку «Підписатися» та перевірте картку.

5. Підключіть та дозвольте

Торкніться Швидке підключення, а потім OK. Тепер програма може попросити вас відключити оптимізацію заряду батареї вашого пристрою, тому погодьтеся вимкнути, якщо так.

6. Оберіть свій регіон

Тепер ви підключені через VPN, тобто ваша активність в Інтернеті зашифрована, а ваше місцезнаходження приховано. Якщо ви хочете, щоб ви знаходитесь у певній країні, поверніться до Surfshark, перейдіть на вкладку «Місце розташування» внизу та виберіть потрібне місце розташування.

Як мені повернутися до «звичайного» з’єднання?

Просто перейдіть у Surfshark і натисніть кнопку “Вимкнути”.

Чи варто довіряти безкоштовним VPN-сервісам?

Безкоштовні VPN-сервіси дуже різноманітні за якістю та безпекою і часто передають ваші дані маркетологам. Якщо ви користуєтеся безкоштовною послугою, дотримуйтесь відомих компаній VPN.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.