Ціна більшої чуйності та кращого зовнішнього вигляду, звичайно ж, вимірюється часом автономної роботи. Чим більше разів ви оновлюєте дисплей, тим більше витрачається заряд акумулятора.

Змінюючи частоту оновлення до дуже низького значення, термін служби батареї збільшується. Якщо знайти компроміс, користувальницький досвід жодним чином не наражається на ризик. Вам не потрібно мати високу частоту оновлення, коли ви читаєте повідомлення, але це потрібно, коли ви граєте в ігри.

Не всі бачать різницю, яку дає дисплей із частотою оновлення 90 Гц або 120 Гц, і це нормально. Головне, щоб екран виглядав добре, і вам все подобалося .

Чи потрібно купувати телефон із LTPO дисплеєм

В результаті, саме LTPO дисплеї дозволяють економити заряд без видимої різниці в частоті оновлення. На статичних зображеннях вона нижча, в активному використанні – вище. Саме це і потрібне для комфортного використання. До комфортного використання я відношу рідкісні зарядки. Тому так, треба купувати телефон із такою технологією, якщо він вкладається у ваш бюджет. Поки що вони досить дорогі.