Статті

Які операції з банківської картки призводять до проблем?

Share

Майже кожна людина зараз користується банківськими картками. Є певні правила, яких слід дотримуватись, тому що в іншому випадку можуть бути проблеми. Враховуючи, що закони постійно змінюються, іноді слід ознайомитися з оновленою інформацією. Сьогодні розглянемо два приклади, пов’язані з величезними сумами грошей.

Всі знають, що будь-яку діяльність, яка приносить прибуток, необхідно офіційно оформляти. Після чого сплачувати податки у державу. Люди не завжди хочуть це робити, бо це зайві витрати. А буває, що людина не має спочатку великого прибутку і просто не хоче втрачати більше.

Останнім часом податкова взялася за перевірку саме таких рахунків, на які постійно надходять кошти від різних осіб. Якщо ви, наприклад, продаєте щось, люди вам платять на картку і це відбувається часто, то податкова може здатися підозрілою. Вони можуть попросити переглянути усі транзакції. Після чого змусити сплатити податок та ще й не малий штраф. Якщо ви таки займаєтесь якоюсь неофіційною діяльністю, то краще беріть гроші готівкою, тоді ніхто про це не дізнається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не менше проблем приносить зняття великих сум грошей із картки. У разі проблеми можуть виникнути з банком. Система банку має уявлення, які суми систематично знімають клієнти. Якщо одного разу сума була дуже велика, то банк може легко заблокувати цю дію.

Робиться це задля безпеки і щоб шахраї не змогли скористатися чужими заробітками. Щоб уникнути подібних незручностей, варто знімати гроші або в касі або за кілька разів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024