Чому вважається, що Android-смартфони підходять лише незаможним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наш час вже важко когось здивувати можливостям певних гаджетів, адже кожна компанія конкурує між собою дедалі більше, покращуючи свої винаходи. Багато хто говорить, що iPhone придумали для багатих, а Android для бідних. Чи це так правда? Думки поділяються, але з упевненістю можу сказати, що є набагато кращі та дорожчі смартфони від Apple. Навіть якщо дивитися останні випуски Samsung, Huawei або Xiaomi, можна побачити, що iPhone здає позиції. Технічна та цінова політика гаджетів від Android набагато краще. Тож давайте ж розберемося, чому є ті, хто вважає смартфони від Android долею бідних!? Перше, що я скажу, це те, що моделі від Android швидко розкуповують, але це моделі до 10000 гривень, тому складається враження, що iPhone створений для багатих.

Ми маємо певний відсоток похідних моделей Android, адже не кожен може дозволити собі мега якісний смартфон з останнього випуску. Тому, згідно зі статистикою, на Android купують старіші моделі початкового сегменту, а не якісні флагмани. Тепер ви зрозуміли, чому така теорія?

А хочете я вам доведу, що iPhone гірший за Android? Так, вам не здалося, компанія Apple значно здала позиції, адже, наприклад, у нас є 20000 гривень, за які ми хочемо придбати якісний смартфон. За ці гроші китайці можуть запропонувати високоякісний продукт, з мега найновішими технологіями, з ідеальною камерою, зручним корпусом із металопластику, сучасним виглядом, основа від Snapdragon 8 Gen 1, у той час як iPhone запропонує модель, що вийшла 5 років тому, без будь-яких новітніх. функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, ми живемо з вами у столітті, де хочеться купити товар дешевше, але якісний, і я не можу не погодитися, що є ті, кому наплювати на гроші, і вони готові придбати крутий телефон за будь-які фінанси. А знаєте що цікаво? Те, що вирватися з цієї теорії важко, хоча це і вдалося Huawei, але поки що ніяк не під силу Xiaomi. Компанія, певною мірою, сама є винуватцем того ставлення до бідності, адже звідусіль звучала «крута якість за мінімальну ціну», на це і клюнули мільярди користувачів, які не можуть похвалитися своїм бюджетом.

Кількість смартфонів за доступною ціною просто колосально велика, ніхто вже не звертає уваги на те, як вони виглядають, їх функції, люди просто пам’ятають, що гаджети на ОС від Google дуже дешево коштували, на відміну від iPhone. Тому взагалі не дивно, що між новим iPhone 13 та Xiaomi Mi 12, люди оберуть саме iPhone.

Також, коли бачиш і порівнюєш ціни на ринку гаджетів, то перед вами часто виникають певні питання на прикладі, а чи не дурять вас! Сумніви завжди народжують щось не добре, але не варто хвилюватися.

Часто людям дуже соромно брати смартфон від Android у кредит, адже тоді доведеться визнати той факт, що ти справді бідний. У такий момент приходить думка, що якщо взяти в кредит iPhone, то він уже не виглядатиме бідним, бо це нормально у нашому суспільстві. Так, люди справді йдуть на це.

Звичайно ж компанія Apple дбає про своїх клієнтів даючи їм доступ до різних функцій, тому часто буває, що на Android не можна переглянути інформацію або виконати певну функцію, або встановити програму так як в iPhone, можливо тому їх вважають смартфонами товстосумів!

Отже, я вважаю, що неважливо хто що думає, прислухайтеся до свого серця, вибирайте не те що дороге, а те, що якісне і подобається саме вам, а чи це буде Android або iPhone, немає жодної різниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОitech.co.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.