Статті

Навіщо купувати надто дорогі смартфони і чим вони відрізняються від бюджетних?

Share
Час читання: 2 хв.

В епоху нових технологій дуже важко не помітити, скільки сучасних електронних пристроїв з’явилося в асортименті магазинів, скільки презентацій різних флагманів ми бачимо щороку. Але в той же час в очі впадає ціна на ці гаджети, а повірте мені: деякі з них стоять просто захмарних грошей.

Відразу виникає питання: «Чи купують такі дорогі смартфони і якщо так, то навіщо, якщо існує велика кількість різноманітних бюджетних гаджетів, які також мають якісні характеристики». Сьогодні ми розглянемо причини, через які люди й роблять такі дорогі покупки.

  1. Безперебійне функціонування заліза.

Думаю, що немає жодного сенсу сперечатися, що дорожчі електронні пристрої працюють набагато більший термін, ніж більшість дешевих.
А все це тому, що розробники бюджетних смартфонів не замислюються над оновленнями, які підтримуватимуть їхній прилад. Саме тому через деякий час смартфон із меншої цінової категорії може стати непрацюючою «цеглою», на якій, по всьому переліку можливостей, можна буде лише переглядати відеоролики.

  1. Якість фото та відеозйомки.

Сьогодні вже майже ніхто не може жити без соцмереж. Люди постійно завантажують туди свої фотографії та повідомлення, а для цього обов’язково потрібно мати якісну камеру. Зрозуміло, що на дешевих смартфонах гарну камеру зустрінеш не так часто. А якщо йдеться про фотографів чи інші професії у сфері фото, то їхній вибір у бік флагманів буде очевидним.

  1. Передача кадрів у іграх.

Якщо перевірити, на яких гаджетах грають справжні ігромани, то відразу можна помітити, що ніхто з них не займається цим, користуючись бюджетними електронними пристроями, тому що для цього має бути висока частота зміни кадрів (мінімум 120 Гц). Якщо ж буде менше, гра транслюватиметься у поганій якості.

  1. Підтримка додаткових функцій.

Напевно, найголовнішим плюсом дорогих смартфонів є підтримка найновіших функцій, наприклад безконтактна оплата, мережа п’ятого покоління і так далі. На дешевих пристроях такі технології теж зустрічаються, але їхня реалізація бажає кращого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung оголосила дату презентації нових складних смартфонів

    Компанія офіційно анонсувала свій майбутній Galaxy Unpacked за допомогою відеотизера, в якому також відкрила можливість…

    26.06.2024

    Новий флагманський Sony Xperia: що очікує користувачів

    Нещодавно в мережі з'явилися витоки нової моделі Xperia, яка призначена виключно для японського ринку. Це…

    26.06.2024

    Відправка повідомлень через RCS в iOS 18 вже працює у США

    Друга бета-версія iOS 18 додала перемикач RCS в додатку Messages, і зараз деякі оператори США…

    26.06.2024

    Смартфон CMF Phone (1) від Nothing отримає унікальний гвинтовий механізм і змінну задню панель

    Тізерне відео розкрило майбутній смартфон CMF Phone (1) від компанії Nothing, який має унікальний гвинтовий…

    26.06.2024

    Чи безпечно тримати ноутбук постійно на зарядці

    Багато людей використовують ноутбук так само, як і стаціонарний комп'ютер, тримаючи його постійно підключеним до…

    26.06.2024

    Google анонсувала неочікувану подію Pixel на 13 серпня

    Google зазвичай проводить щорічний захід з презентації смартфонів Pixel у жовтні, але цього року все…

    25.06.2024