Навіщо купувати надто дорогі смартфони і чим вони відрізняються від бюджетних?

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

В епоху нових технологій дуже важко не помітити, скільки сучасних електронних пристроїв з’явилося в асортименті магазинів, скільки презентацій різних флагманів ми бачимо щороку. Але в той же час в очі впадає ціна на ці гаджети, а повірте мені: деякі з них стоять просто захмарних грошей.

Реклама

Відразу виникає питання: «Чи купують такі дорогі смартфони і якщо так, то навіщо, якщо існує велика кількість різноманітних бюджетних гаджетів, які також мають якісні характеристики». Сьогодні ми розглянемо причини, через які люди й роблять такі дорогі покупки.

  1. Безперебійне функціонування заліза.

Думаю, що немає жодного сенсу сперечатися, що дорожчі електронні пристрої працюють набагато більший термін, ніж більшість дешевих.
А все це тому, що розробники бюджетних смартфонів не замислюються над оновленнями, які підтримуватимуть їхній прилад. Саме тому через деякий час смартфон із меншої цінової категорії може стати непрацюючою «цеглою», на якій, по всьому переліку можливостей, можна буде лише переглядати відеоролики.

  1. Якість фото та відеозйомки.

Сьогодні вже майже ніхто не може жити без соцмереж. Люди постійно завантажують туди свої фотографії та повідомлення, а для цього обов’язково потрібно мати якісну камеру. Зрозуміло, що на дешевих смартфонах гарну камеру зустрінеш не так часто. А якщо йдеться про фотографів чи інші професії у сфері фото, то їхній вибір у бік флагманів буде очевидним.

  1. Передача кадрів у іграх.

Якщо перевірити, на яких гаджетах грають справжні ігромани, то відразу можна помітити, що ніхто з них не займається цим, користуючись бюджетними електронними пристроями, тому що для цього має бути висока частота зміни кадрів (мінімум 120 Гц). Якщо ж буде менше, гра транслюватиметься у поганій якості.

  1. Підтримка додаткових функцій.

Напевно, найголовнішим плюсом дорогих смартфонів є підтримка найновіших функцій, наприклад безконтактна оплата, мережа п’ятого покоління і так далі. На дешевих пристроях такі технології теж зустрічаються, але їхня реалізація бажає кращого.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ