Головна Статті Найкраще з того, що представили на MWC 2022

Найкраще з того, що представили на MWC 2022

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше MWC щороку приносила нам все нові та нові пристрої, які не могли не порадувати любителів технологій. Це були нові телефони, планшети, навушники та інші технологічні гаджети. У 2020 і 2021 пандемія завадила проведенню виставки у звичному форматі, і новинки були як-то розмазані по інфополі. Багато хто переживав, що захід зовсім не буде проводитися, але 2022 рік із цим не погодився, і конгрес пройшов на звичному місці. Він приніс нам багато цікавих гаджетів, які можуть стати лідерами продажу брендів на найближчий час. Давайте згадаємо найцікавіші з них.

Honor Magic 4 Pro – найкрутіший Honor

Honor вийшла у вищу лігу на MWC 2022, представивши Magic 4 Pro . При ціні 1099 євро смартфон став в один ряд із найкращими з конкурентів. Найголовніше, що на їхньому тлі він виглядає дуже гідно.

OLED-дисплей LTPO із частотою 120 Гц, Snapdragon 8 Gen 1, 12 ГБ ОЗП та 512 ГБ пам’яті – все це ознаки справжнього флагмана. Навіть батарея ємністю 4600 мАг заряджається з потужністю 100 Вт при дротовому або бездротовому підключенні. Хочеться якнайшвидше взяти його в руки, а поки що можна остаточно переконатися в тому, що Honor вирішила зайняти місце своєї колишньої материнської компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидка зарядка Oppo SuperVOOC 150 Вт

Коли ми говоримо про швидку зарядку як на 150 Вт, так і на 240 Вт, очі самі починають округлятися від таких значень. Зарядка до 100% всього за дев’ять хвилин (при 240 Вт) – це разюче, але 15 хвилин (150 Вт) – це також чудовий результат. Ще більш важливим є те, що швидкість заряджання не так сильно впливає на термін служби акумулятора. 150 Вт заряджання дозволяє зберегти 80% заряду після 1600 циклів, а 240 Вт – після 800 циклів.

Завдяки цьому 150-ватну зарядку SuperVOOC від Oppo можна вважати однією з найкращих новинок MWC 2022. З такими швидкостями наповнення акумулятора енергією великий акумулятор просто не потрібен.

Планшет TCL Tab 10S 5G

Цей виробник поступово набирає популярності, хоча назвати його початківцем ніяк не можна. Головним плюсом TCL Tab 10S 5G є те, що коштує він не дуже дорого, але при цьому пропонує хороші характеристики для тих, кому потрібен перегляд відео та просто великий екран.

10,1-дюймовий TCL Tab 10S 5G коштує всього 349 євро і є найдешевшим планшетом 5G з Android 12 з тих, що зараз існують. На Tab 10S безперечно варто звернути увагу, якщо вам потрібен перспективний планшет за доступною ціною.

realme GT 2 Pro – новий реалмі

Завдяки величезному асортименту екосистемних продуктів, анонсованих одночасно з глобальним запуском GT 2 Pro, Realme тепер має величезний портфель продуктів у кожній ціновій категорії.

GT 2 Pro – це перший справжній флагманський смартфон компанії з процесором Snapdragon 8 Gen 1, 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм QHD+ 120 Гц, вражаючим набором камер та Android 12 із коробки. Ціни розпочинаються від 649 євро. А ще він виробляється з використанням екологічно чистого виробничого процесу зі зниженим викидом вуглецю.

Huawei MateBook E – великий планшет Huawei

MateBook E четвертого покоління – це перший планшет із OLED-дисплеєм 2-в-1 від Huawei. Він оснащений 12,6-дюймовим OLED-дисплеєм та корпусом із магнієвого сплаву вагою 709 грам. Для нього випускаються аксесуари, що дозволяють розширити його можливості та зробити гаджет повноцінним робочим інструментом.

MateBook E працює з магнітною клавіатурою та M-Pencil 2-го покоління. Характеристики також вражають: Core i7 11-го покоління, 16 ГБ ОЗУ, 512 ГБ постійної пам’яті. А обійдеться все це у 1399 євро. Але ви можете отримати базову модель Core i3 із пам’яттю 8/128 ГБ за 649 євро. Це вже привабливіше.

Новий процесор MediaTek – Dimensity 8000

Будь-яка конкуренція – це хороша конкуренція, і Mediatek твердо націлена на домінування на фоні Qualcomm. Серія 5-нанометрових процесорів Dimensity 8000 створена з метою переманити потенційних клієнтів Snapdragon 888 та 870 у ціновому діапазоні від 400 до 700 доларів.

Завдяки значному підвищенню продуктивності графічного процесора, порівняно з попередніми чіпами Dimensity, ці чіпи нададуть більше можливостей покупцям смартфонів середнього класу.

MatePad Paper – незвичайний планшет

Несподівано Huawei оголосила про конкурента Remarkable 2 в особі MatePad Paper. Однак MatePad Paper — це більше, ніж просто електронна книга: це також Android-планшет з електронним чорнилом, що працює під керуванням Harmony OS.

Це означає, що ви можете завантажувати програми для Android, а також електронні книги та насолоджуватися ними у чудових відтінках сірого. Гаджет також підтримує M-Pencil 2-го покоління і обкладинку, що закривається. Коштує він 499 євро.

Samsung Galaxy Book 2360

Нова серія Samsung Galaxy Book 2 Pro (і зокрема версія 360) відразу привернула увагу багатьох на MWC завдяки своїм елегантним профілям та гарному оснащенню.

Завдяки варіантам з процесорами Intel Core i5 і i7 12-го покоління ці ноутбуки з Windows 11 можуть підійти дуже великій кількості користувачів, які не націлені на преміальний сегмент. Ціна стартує від 849 доларів за базову модель Pro і сягає 1249 доларів за версію 360. Samsung ще раз продемонструвала, що може робити відмінні гаджети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: