Який недорогий планшет купити для всієї родини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед наших читачів існує думка, що не існує нормальних планшетів, крім iPad. Можливо, планшет від Apple – найкращий на сьогоднішній день. Адже крім нього є безліч гідних варіантів, про які ми не знаємо або не звертаємо уваги. Чи варто розглядати покупку? Справа виключно ваша. Від себе лише можу сказати, що компанія TCL – дуже надійний і сумлінний виробник, від якого точно не потрібно чекати каверзи. Нещодавно представлений планшет TCL TABMAX 10.4 – саме один з них. Розповідаємо, чим така приваблива ця новинка.

Планшет для дому

Пам’ятаєте, раніше у всіх удома був ПК, яким користувалися і мама, і тато, і брат, але де-факто він був вашим? Розумію, ділитися своїм не дуже хотілося: свої налаштування, програми, фонові шпалери та інше. Це була вимога часу, коли на всю сім’ю був один комп’ютер, але сьогодні часи змінилися і багато хто з нас може дозволити собі недорогий планшет, яким користуватиметься вся сім’я.

TCL TabMax 10.4 можна використовувати і для розваг, і для керування розумним будинком: поєднувати інтернет-серфінг, сидячи біля телевізора, можна з одночасним керуванням розумною колонкою, розетками та іншими розумними штуками. До речі, чому я згадав саме ігри: вся річ у тому, що в планшеті встановлено величезний Full HD+ екран на 10,36 дюйми, на якому просто не пограти. Чи це реально? Цілком: Snapdragon 665 – не самий топовий, але цілком впорається з більш-менш популярною іграшкою, а прискорювач Adreno 610 йому в цьому тільки допоможе.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зверніть увагу на 6 Гб оперативної пам’яті їх цілком вистачить для повсякденних завдань. 60-герцова частота екрану? Саме стільки достатньо домашньому планшету. Так що, якщо шукали недорогий планшет для дому з гарним залізом, він прямо перед вами. А навіщо ще потрібен планшет із великим екраном ?

Планшет для роботи з документами

Безглуздо і, напевно, бездумно судити по собі, але просто поділюся спостереженням: з м’якого дивана чи ліжка вставати неймовірно складно. Лінь-матінка настільки сильно проникла у всі сфери життя, що з цим вже ніяк не поборешся. Якщо ви, як і я, змирилися з цим, то поблизу завжди потрібний спритний гаджет, щоб зайвий раз нікуди не ходити. Чи відповідає цій ролі TCL TabMax 10.4? Цілком: працюйте з документами, досконально вивчайте, відкриваючи їх у додатках на Android 11, підписуйте папери за допомогою T-Pen.

На жаль, стилус не входить до базового комплекту, але це добре — не доведеться переплачувати за дуже своєрідний аксесуар, який знадобиться далеко не кожному. До речі, ще я згадав, що новинка – гарний планшет для читання . Чи лише документів? Звичайно ж, ні: у пристрої є підтримка NXTVISION – передової технології з низькою інтенсивністю синього світла та режимом читання.

До речі, навіть базовий iPad тільки недавно отримав True Tone, який не дає дисплею знущатися з ваших очей. Сміливо встановлюйте улюблену програму та завантажуйте улюблені книги: з таким екраном їх можна читати з ночі до ранку та не переживати за самопочуття.

Недорогий планшет для дітей

Багато хто впевнений, що найкращий планшет для дитини – це iPad. Людей навіть не хвилює те, скільки він коштує (і скільки коштуватиме ремонт — якщо що). Дозвольте: навіщо переплачувати, коли цього можна не робити? Тим більше коли є пристрої, розроблені спеціально для дітей.

Планшет TCL обладнаний системою TCL Kids — вона включає велику бібліотеку, серед яких і книги, і програми для навчання і відпочинку, а також захоплюючі відео, щоб трохи відволіктися від занять. Не вірите в те, що така мультимедійна начинка знадобиться? Можу сказати одне: компанія TCL дуже трепетно ​​ставиться до встановлених програм власного виробництва.

Взяти ті ж таки телевізори з Android TV від цієї компанії: у них теж є програми від виробника, пророблені до дрібних деталей. Це ще одна причина, чому планшет для дитини варто вибирати не тільки по «одязі», а й тому, що всередині.

Планшет із потужною батареєю

Мегапопулярний Xiaomi Mi Pad 5 , що вийшов восени , має ємність акумулятора в 8720 мА*год — планшет показує відмінну автономність, якщо користуватися ним добу безперервно. Чи може так само TCL TabMax 10.4? Не сумнівайтеся: 8000 мА * год вистачить на 8 годин змішаного використання. А якщо, знову ж таки, використовувати його поперемінно, то він розряджатиметься вкрай повільно.

Я завжди нейтрально ставлюся до камер у планшетах, але навіть тут виробник не обділив потенційного покупця: новинка має 8-мегапіксельну фронталку і основний модуль на 13 Мп. Що робити з основною камерою – вирішувати вам, але фронтальна камера точно пригодиться для раптових відеодзвінків.

Який недорогий планшет купити

Продаж нового TCL TabMax 10.4 тільки починається, і це прекрасний шанс прикупити крутий девайс з максимальною вигодою. На сторінці продавця можете не тільки замовити планшет, але й вибрати комплект. Особисто мене приваблює набір зі стілусом. А ще є комплектація з клавіатурою та зручним чохлом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.