Статті

Гаджети для будинку від Xiaomi, які обов’язково захочеться купити

Share
Час читання: 3 хв.

Компанія Xiaomi вже котрий рік займає лідерські позиції на ринку розумних гаджетів. Ця та техніка, яка дарує покупцям одночасно якість та розумні ціни. До того ж, саме Xiaomi люблять за унікальний стиль.

Xiaomi випускає смарт-гаджети під маркою Mijia. Це їхня дочірня компанія, створена спеціально для випуску розумної техніки для дому. Назва з китайської перекладається як «для сім’ї». Компанія свідомо наголосила на тому факті, що техніка «для всієї родини». Вона проста у використанні, до того ж є стильною та високотехнологічною.

Що вигідно відрізняє техніку цієї марки від більшості інших – це зручність керування. Гаджети Xiaomi заточені на керування за допомогою смартфона та програми. За це марку й люблять. Зручність, стиль, комфорт, якість складові успіху техніки південнокорейської марки. При цьому ціни на смарт-пристрої визначають її як «вищий за середній – комфорт клас».

Ось список крутих смарт-девайсів від марки Xiaomi-Mijia, які полегшують побут сім’ї та створюють систему «розумного будинку».

1) Гаджет від комарів – Mijia Smart Repellent

Відмінний девайс для теплої пори року. Працює пристрій завдяки двом пальчиковим батареям. Головний принцип поширення речовини не нагрівання (як у більшості фумігаторів), а розсіювання за допомогою вбудованого міні-вентилятора на пристрій. Усередині знаходиться спеціальна пластина з речовиною, що відлякує комах. Вистачає цієї платівки приблизно на 2-3 місяці щільного використання, потім можна купити аналогічний картридж у будь-якому маркеті. Події одного гаджета вистачає на приміщення площею 20-25 кв. м.

Пристрій розповість користувачеві, коли потрібно замінити пластину. Можна виставити таймер роботи. Дизайн гаджета відмінно впишеться в ультрасучасний інтер’єр, у тому числі лофт або мінімалізм.

2) Розумний фотопринтер

Гаджет виявиться корисним для любителів селфі, інстаграми та інших схожих сервісів. Девайс має невеликі розміри. Друкує фото розміром 1015 см. Є підтримка не лише стандартних пристроїв на Android, а й смартфонів на iOS. Фото надсилається прямо з телефону відразу на друк. Підключення через домашню мережу WiFi.

Роздруковане фото одразу покривається глянсовою плівкою. Фотографія має абсолютно професійний вигляд. Одного картриджа вистачить для друку 40 фото, потім можна його замінити на новий. Картриджі можна знайти в багатьох інтернет магазинах або замовити прямо з AliExpress.

3) Розумний диспенсер для рідкого мила

Працює дозатор від батарейки і має датчик наближення. Xiaomi не була б такою відомою та популярною IT-компанією, якби в такому звичайному пристрої не знайшлося чогось особливого. Розумний гаджет вміє спінювати мило, а це спричиняє його економну витрату.

Слід зазначити і першокласний дизайн диспенсера, який чудово доповнить сучасний інтер’єр.

4) Розумний нічник-світильник

Світильник реагує на наближення, тому девайс зручний у темну пору доби. Він спалахує на 15 секунд, а працює від однієї батареї.

5) Портативна бритва

Невеликий безшумний портативний пристрій заряджається через порт USB, тому його зручно брати в поїздки. Його вага становить лише 100 грам, займає мало місця, схожий на невеликий смарфон. Гаджет відрізняється якісними японськими лезами.

6) Фен, що іонізує волосся

Апарат має іонний генератор, тому він знімає намагніченість волосся і закриває їх лусочки. Підсумок – блискуче рівне волосся. Потужність фену – 1800 Вт. В наявності зручна насадка для концентрації потоків повітря, що кріпиться за рахунок магніту. Фен має й інший стандартний набір: вибір гарячого або холодного повітря, а також різні температурні режими.

Усі пристрої можна керувати з програми. Але потрібно вибирати китайський регіон, інакше є ймовірність, що програма не знайде гаджети. У додатку є російська мова, тому проблем не повинно виникнути з її використанням. У програмі можна встановити більшість параметрів для багатьох пристроїв.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    GPT-4 витрачає до трьох пляшок води на кожні 100 слів

    Дослідження, проведене Каліфорнійським університетом у Ріверсайді та опубліковане у The Washington Post, виявило високі витрати…

    19.09.2024

    Показано L-подібну батарею iPhone 16 Pro Max зі сталевою оболонкою

    Apple розпочне продажі iPhone 16 Pro Max та інших моделей 20 вересня, але деякі користувачі…

    19.09.2024

    Інсайдери: iPhone 17 отримає 3-нм чіпи, тоді як 2-нм техпроцес з’явиться лише у деяких версіях iPhone 18

    Лінійка iPhone 17, яка очікується наступного року, буде оснащена процесорами, виготовленими за вдосконаленою 3-нанометровою технологією…

    19.09.2024

    Експерт порівняв камери iPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Ultra та Google Pixel 9 Pro XL

    iPhone 16 Pro Max, який надійде у продаж завтра, вже пройшов тестування від численних блогерів,…

    19.09.2024

    Instagram зробив всі акаунти підлітків приватними

    Instagram представив новий пакет функцій для захисту підлітків, включаючи оновлені налаштування конфіденційності, посилений батьківський контроль…

    19.09.2024

    WhatsApp додасть ще одну популярну функцію з Telegram

    Розробники WhatsApp продовжують вдосконалювати функціонал свого популярного месенджера. Згідно з порталом WABetaInfo, наступне оновлення принесе…

    19.09.2024