Головна Статті Які програми завантажити на телефон відразу після покупки

Які програми завантажити на телефон відразу після покупки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купівля нового смартфона завжди велика радість. Але емоції швидко минають і змінюються бажанням вичавити зі своєї машини максимум: подивитися чим відрізняється новий апарат від старого, протестувати камеру, оцінити швидкість роботи інтерфейсу та гучність динаміків. Звичайно, деякі виробники встановлюють програми прямо з коробки, але навряд чи вони повною мірою зможуть розкрити всі фішки. Тому пропонуємо вам найкращі програми , які зможуть розігнати ваш смартфон та показати, на що він здатний. Впевнений, що кожен знайде тут щось для себе.

Spotify – найкращий найкращий стрімінговий сервіс

Зізнаюся чесно, насамперед я завжди скачую на новий смартфон музичний стрімінговий сервіс. Роблю так тому, що навіть якщо новий апарат гірший за старий за деякими параметрами, з точки зору динаміків він точно буде кращим. Вони ж чисті!

Пізніше, коли у всьому розберетеся, можете завантажувати будь-що: YouTube Music, Deezer, Apple Music можите користувати. Але стартувати я рекомендую саме зі Spotify. Пов’язано це насамперед із тим, що головним критерієм крутого сервісу є далеко не якість композицій (вибачать мене меломани), а рекомендації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Spotify настільки чітко підбирає пісні на ваш смак, що дивуєшся. Їхні рекомендації навіть крутіші, ніж реклама в Інстаграм, яка майже завжди б’є в ціль.

SwiftKey – гарна клавіатура на Android

Нещодавно ми розповідали вам про найкращу клавіатуру на Android, і це зовсім не SwiftKey. Будьте певні, тому є чітке пояснення. Gboard від Google пропонує купу різних інструментів, починаючи від вбудованого перекладача, закінчуючи особистим словником. Саме SwiftKey нас цікавить як клавіатура із загальним буфером обміну між Windows і Android .

Тільки уявіть, більше ніколи не буде питання – як скопіювати текст з телефону на комп’ютер . Ось так легко та просто. Завантажив, авторизувався в акаунті Microsoft і користуєшся.

Що стосується основної функції цієї програми – все теж дуже добре. У коментарях під постом, де ми розповідали про Gboard, користувачі писали, що Swift багато в чому зручніший у плані набору тексту.

Office Lens – сканер документів від Microsoft

Сканер документів може знадобитися всім: починаючи зі сканування шкільного реферату, закінчуючи звітами роботи компанії. Так, цілком можливо, що ви не вдаватиметеся до додатку частіше, ніж 2-3 рази на місяць, але важливо його просто завантажити і розібратися.

Знову ж таки, сканерів у Google Play ну дуже багато. Вибрати із них щось гідне не так просто. У добірці представлено рішення від Microsoft з кількох причин. По-перше, у ньому ви не знайдете купи непотрібних інструментів, а по-друге, підопічні Гейтса точно дбатимуть про свою програму і у разі виникнення серйозних проблем, ви про це точно дізнаєтесь.

Плюс до цього, сканер уміє працювати навіть під кутом або у приміщенні зі слабким світлом, що підкуповує, бо дуже часто ми скануємо документи набігу.

Яке хмарне сховище вибрати

Навіть якщо ви придбали смартфон з 512 ГБ на борту, хмарне сховище однаково знадобиться. З його допомогою можна зберігати пам’ятні знімки в окремий альбом, передавати файли з Android на Windows та багато іншого.

Якщо у вас є крутий хмарний сервіс, який повністю влаштовує, будь ласка. Але якщо ні, я рекомендую звернути увагу на Google Диск. Зручний, але простий інтерфейс, хороша інтеграція з сервісами Google, 15 ГБ вільного сховища і ще кілька фішок роблять його для мене на вагу золота.

Tapet – додаток зі шпалерами

Здається, що зараз більшість користувачів відмовилися від яскравих динамічних шпалер та іншої мішури, яка була дуже популярна ще три роки тому. Набагато крутіше зараз поставити класичні шпалери гарної якості. А ще краще, якщо вони змінюватимуться автоматично. Не знаю, як вам, а мені дуже набридає оновлювати заставку вручну.

Для таких завдань чудово підійде програма Tapet. Тут ви зможете знайти круті шпалери з Android 12, які точно прийдуть багатьом до душі. Так, виділитися з ними не вийде, але воно й не треба. Головне, що все виглядає акуратно та красиво.

Упевнений, що кожен користувач має свій список необхідних програм. Прошу, обов’язково поділіться їм у коментарях нижче. Шалено цікаво прочитати, що встановлюють наші передплатники.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: