Названо п’ять “крутих” смартфонів, про які ви могли не знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок смартфонів до 2022 року настільки виріс, що деякі пристрої виходять, а про них навіть ніхто не дізнається. Або інформація про новинку доходить до споживача, але через якісь упередження фанат електроніки ігнорує його, наприклад, через ціну чи історію бренду. Таких смартфонів неймовірно багато, ми дарма їх ігноруємо: у них непогана начинка та приємний зовнішній вигляд. Якщо досі упереджено ставитеся до не найвідомішого бренду, то дарма так робите – там і справді є до чого придивитися. Читачі нашого Telegram-чату не дадуть збрехати! Розповідаємо про 5 чудових смартфонів, про які ви могли чогось не знати.

Новий смартфон Nokia

У нашій редакції виникло дві полярні думки щодо смартфонів Nokia: Дехто вважає, що їх не варто купувати, тому що у бренду все дуже погано , а я, навпаки, впевнений у тому, що компанія досі випускає гідні пристрої. Поки ми сперечалися, Nokia випустила свою новинку — смартфон XR20 , який своїм зовнішнім виглядом нагадує найкращі часи компанії.

Приємна на дотик текстура корпусу, відомий дизайн задньої панелі, а також захист від води та інших зовнішніх впливів аж за армійським стандартом. Виробник обіцяє три роки підтримки оновлень Android, що вже непогано. У смартфоні величезний 6,67-дюймовий екран, відмінна фронтальна (8 Мп) та основна (48+13 Мп) камери, а також непоганий акумулятор на 4630 мА*год. А ще підтримка 5G – чудова покупка на майбутнє!

Недорогий смартфон з гарним екраном

Ви могли не знати про бренд TCL, який свого часу купив Alcatel та Blackberry: моє знайомство з ним почалося з купленого наприкінці минулого року телевізора з Android TV. У результаті з’ясувалося, що бренд далеко не ноунейм, а цілком собі самостійна корпорація. У 2020 році компанія випустила лінійку недорогих смартфонів, серед яких TCL 10 Plus .

Смартфон виділяється своїм AMOLED-екраном: він досить добре справляється з підвищеною яскравістю на сонці, а також у непроглядній темряві. Також встановлено чотири модулі камер: 48+8+2+2 Мп. Незважаючи на те, що вони виглядають, на перший погляд, дивно, зате справляються зі своїм завданням. Скільки коштує це диво – дивіться на посилання нижче.

Смартфони Meizu 2021

У середині минулого року здавалося, що на компанію Meizu чекає смерть. Пацієнт був швидше мертвий, ніж живий, але до осені ситуація прояснилася, коли вийшов Meizu 18s на Snapdragon 888 Plus . На передсмертні конвульсії це не схоже: апарат оснащений топовим (на той час і зараз теж) процесором, потужним акумулятором, а також AMOLED-екраном 6,2 дюйма від Samsung.

Потрійна камера на 64+16+8 Мп робить чудові знімки, а фронталка на 20 Мп видає круті селфі. Наголос зроблений саме на камеру: оновлений двигун Pure Vision обробляє не тільки знімки у темну пору доби, але й покращує якість відео. Загалом, гідно. А ви й не знали про нього.

Незвичайний смартфон

Якщо ви відверто втомилися від однакових телефонів і зрозуміли, що настав час вийти із зони комфорту, то ми знайшли для вас чудовий варіант – Blackview BV8800 . Основна відмінна риса цього смартфона – захист за військовим стандартом MIL-STD-810H (якщо не знаєте, що це таке, у нас є окрема стаття про це ). А ще він має потужний акумулятор на 8380 мА * год. екран на 6,58 дюйма з Full HD+ працює із частотою 90 Гц, а у складі блоку камер є 20-мегапіксельна інфрачервона камера. Працює все під керуванням MediaTek Helio G96 . І все це лише за 7 тисячу гривень! Непогано, правда?

Який Realme купити в 2022

Шукали недорогий смартфон , але все зводилося лише до недорогих Samsung чи Honor? Не поспішайте, тут є на що подивитися – є хороший смартфон Realme Narzo 50A з відмінною автономністю. У ньому є все, що необхідно в 2022: великий (6,5 дюймів) екран, добротний MediaTek Helio G85, непогана камера на 50 Мп, NFC і акумулятор на 6000 мА * год. Навіть роз’єм для навушників є, якщо ви не фанат Bluetooth-навушників .

У комплекті постачає навіть блок зарядки на 18 Вт, що в наш час є рідкістю. Сам смартфон дуже гарний: відчувається приємно, добре лежить у руці, а ззаду прикрашений пізнаваним блоком камер. У смартфоні 128 Гб пам’яті, а також підтримка карт MicroSD, а ще він чудово справляється з будь-якими іграми. На мою думку, ідеальний подарунок не тільки близьким, а й собі. Тим більше, лише за 6 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.