Статті

Названо десять найкращих смартфонів Samsung

Share

Samsung має смартфони на будь-який смак і розмір гаманця: від топового Galaxy S21 Ultra з його приголомшливими можливостями масштабування і складних смартфонів Galaxy Z Fold 3 і Z Flip 3 , аж до бюджетного, але при цьому має підтримку мереж 5G – Galaxy A32 .

З новинок великої уваги також заслуговує Galaxy S21 FE , який може похвалитися деякими топовими характеристиками за відносно невисокою ціною.

Кількість смартфонів, які пропонує компанія, просто приголомшує, а це означає, що Samsung зможе покрити практично будь-який запит, навіть найвибагливішого користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого боку, така різноманітність смартфонів викликає певні складнощі, пов’язані з їх вибором. У цій статті ми зібрали найкращі смартфони від Samsung , доступні у продажу в даний час, щоб ви могли зрозуміти, який з них найбільше підійде для ваших потреб.

Але не забувайте про те, що найближчим часом компанія повинна випустити свій наступний флагман – Galaxy S22 , тому якщо ви шукаєте чогось нового, краще почекати і подивитися, що може запропонувати ця нова модель.

1. Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G з його потужним процесором, можливістю підключення мереж 5G , підтримкою Стілус S Pen і приголомшливими можливостями камер є вершиною того, що в даний час може запропонувати Samsung у своїх смартфонах.

Samsung Galaxy S21 Ultra – це той смартфон, який буде корисний, якщо ви по-справжньому цінуєте якість фото свого смартфона або просто хочете відчувати, що ви володієте новітніми і найкращими технологіями на сьогоднішній день.

Ціна – 39 999 грн.

2. Galaxy S21 FE

Перша модель S20 FE серйозно вразила користувачів своїм балансом продуктивності та ціни, а новий смартфон S21 FE продовжив цю традицію завдяки солідній потрійній системі камер, великому яскравому дисплею та такому ж потужному процесору, яким оснащений флагман S21 .

Жорстку конкуренцію S21 FE у цьому класі смартфонів може скласти лише Google Pixel 6 , але якщо вам потрібен відмінний смартфон від Samsung у всіх відносинах, і ви не бажаєте витрачати величезні гроші на покупку флагманських моделей, то обов’язково подивіться у бік S21 FE .

Ціна – 21 999 грн.

3. Galaxy S20 FE

Хоча він і отримав продовження у вигляді смартфона Samsung Galaxy S21 FE , що недавно вийшов, ви все одно можете сміливо купувати торішній S20 FE , який тепер став коштувати набагато дешевше.

Користувачам настільки сподобався S20 FE , що смартфон отримав безліч заслужених позитивних відгуків та нагород від провідних оглядачів мобільної техніки, а його характеристики та доступна ціна означають, що його все ще не варто скидати з рахунків у 2022 році.

Особливо, якщо ви можете придбати його з гарною знижкою на одному з великих роздрібних розпродажів.

Ціна – від 17 999 грн.

4. Galaxy S21 Plus 5G

На відміну від смартфона з приставкою ” Ultra “, S21 Plus не має підтримки стілус S Pen , у нього екран меншого розміру і йому не вистачає неймовірних можливостей масштабування, як у топової моделі.

Тим не менш, цей смартфон від Samsung використовує той же процесор, має досить ємну батарею і також підтримує можливість підключення до мереж 5G .

Нижча ціна робить S21 Plus більш доступним варіантом для придбання, ніж ” Ultra ” версія, але при цьому ви отримаєте повноцінні враження від володіння смартфоном преміум-класу, захищеним склом Gorilla Glass Victus , яке також є і на S21 Ultra .

Ціна – від 29 999 грн.

5. Galaxy S21 5G

Маючи скромнішу ціну, базова модель Galaxy S21 є відмінним поєднанням продуктивності Android смартфона, всю основну суть якого можна охарактеризувати фразою “смартфон з легким оновленням”.

У нього немає широких можливостей масштабування, як у системи камер ” Ultra ” версії, але тим не менш, цей смартфон може робити відмінні знімки, у нього такий же потужний процесор і великий яскравий екран. Крім того, він має підтримку мережі 5G , яка стрімко розростається у всьому світі.

Ціна – від 23 999 грн.

6. Galaxy Note 20 Ultra 5G

У лінійці Note, компанія Samsung зібрала свої найкращі технології, і це, безумовно, стосується одного з найкращих смартфонів 2020 року – Note 20 Ultra .

Його дисплей чудовий, пристрій має величезну продуктивність, підтримку мереж 5G і приголомшливу систему камер, яка справляє позитивне враження якістю знімків в різних умовах освітлення.

Стилус S Pen відмінно підходить для ведення нотаток, а це означає, що цей смартфон буде чудовим варіантом для професіоналів, яким потрібен функціональний пристрій як для роботи, так і для ігор.

Ціна – від 29 499 грн.

7. Galaxy Z Fold 3

Перший складний смартфон від Samsung був дуже цікавою, інноваційною ідеєю компанії, останнє покоління складних смартфонів Samsung демонструє Galaxy Z Fold 3 , в якому вдосконалено всю цю концепцію в цілому.

Це, як і раніше, пристрій Samsung , що представляє собою планшет, який складається навпіл і стає звичайним смартфоном, але цей смартфон оснащений покращеним шарніром, має топові технічні характеристики, підтримку 5G і збільшений дисплей.

Складні смартфони – нішевий продукт, тому вони можуть бути цікаві не всім, і вони, безумовно, коштують дуже дорого, але якщо вам потрібна складна модель футуристична, найкраще купити Z Fold 3 .

Ціна – від 44 999 грн.

8. Galaxy Z Flip 3

Якщо Galaxy Fold – це планшет, який складається навпіл, щоб стати смартфоном, то Z Flip – це смартфон, який складається навпіл, щоб прийняти ще більш компактний розмір.

У відкритому стані Z Flip 3 демонструє великий 6,7-дюймовий дисплей, але складіть його навпіл і перетвориться на невеликий квадрат, який легко поміститься в кишеню джинсів або куртки.

Багатьом дуже подобається його акуратний дизайн, а також гідні сучасні характеристики, крім того, Z Flip 3 більш доступний за вартістю варіант складаного смартфона, ніж потужний Galaxy Fold 3.

Ціна – від 24 999 грн.

9. Galaxy A52 5G

Samsung A52 5G займає перше місце серед середньобюджетних смартфонів Samsung серії A.

Він оснащений великим 6,5-дюймовим дисплеєм, 6 Гб оперативної пам’яті, декількома заними камерами (включаючи основний об’єктив на 64 мегапікселі, ширококутні та макрокамери) і також має підтримку мереж нового покоління 5G .

Це відносно доступний варіант смартфона, який здатний запропонувати універсальний набір характеристик за ціною, набагато терпимішою, ніж у лінійки S21.

Ціна – від 11 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024