Названо десять найкращих смартфонів Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung має смартфони на будь-який смак і розмір гаманця: від топового Galaxy S21 Ultra з його приголомшливими можливостями масштабування і складних смартфонів Galaxy Z Fold 3 і Z Flip 3 , аж до бюджетного, але при цьому має підтримку мереж 5G – Galaxy A32 .

З новинок великої уваги також заслуговує Galaxy S21 FE , який може похвалитися деякими топовими характеристиками за відносно невисокою ціною.

Кількість смартфонів, які пропонує компанія, просто приголомшує, а це означає, що Samsung зможе покрити практично будь-який запит, навіть найвибагливішого користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого боку, така різноманітність смартфонів викликає певні складнощі, пов’язані з їх вибором. У цій статті ми зібрали найкращі смартфони від Samsung , доступні у продажу в даний час, щоб ви могли зрозуміти, який з них найбільше підійде для ваших потреб.

Але не забувайте про те, що найближчим часом компанія повинна випустити свій наступний флагман – Galaxy S22 , тому якщо ви шукаєте чогось нового, краще почекати і подивитися, що може запропонувати ця нова модель.

1. Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G з його потужним процесором, можливістю підключення мереж 5G , підтримкою Стілус S Pen і приголомшливими можливостями камер є вершиною того, що в даний час може запропонувати Samsung у своїх смартфонах.

Samsung Galaxy S21 Ultra – це той смартфон, який буде корисний, якщо ви по-справжньому цінуєте якість фото свого смартфона або просто хочете відчувати, що ви володієте новітніми і найкращими технологіями на сьогоднішній день.

Ціна – 39 999 грн.

2. Galaxy S21 FE

Перша модель S20 FE серйозно вразила користувачів своїм балансом продуктивності та ціни, а новий смартфон S21 FE продовжив цю традицію завдяки солідній потрійній системі камер, великому яскравому дисплею та такому ж потужному процесору, яким оснащений флагман S21 .

Жорстку конкуренцію S21 FE у цьому класі смартфонів може скласти лише Google Pixel 6 , але якщо вам потрібен відмінний смартфон від Samsung у всіх відносинах, і ви не бажаєте витрачати величезні гроші на покупку флагманських моделей, то обов’язково подивіться у бік S21 FE .

Ціна – 21 999 грн.

3. Galaxy S20 FE

Хоча він і отримав продовження у вигляді смартфона Samsung Galaxy S21 FE , що недавно вийшов, ви все одно можете сміливо купувати торішній S20 FE , який тепер став коштувати набагато дешевше.

Користувачам настільки сподобався S20 FE , що смартфон отримав безліч заслужених позитивних відгуків та нагород від провідних оглядачів мобільної техніки, а його характеристики та доступна ціна означають, що його все ще не варто скидати з рахунків у 2022 році.

Особливо, якщо ви можете придбати його з гарною знижкою на одному з великих роздрібних розпродажів.

Ціна – від 17 999 грн.

4. Galaxy S21 Plus 5G

На відміну від смартфона з приставкою ” Ultra “, S21 Plus не має підтримки стілус S Pen , у нього екран меншого розміру і йому не вистачає неймовірних можливостей масштабування, як у топової моделі.

Тим не менш, цей смартфон від Samsung використовує той же процесор, має досить ємну батарею і також підтримує можливість підключення до мереж 5G .

Нижча ціна робить S21 Plus більш доступним варіантом для придбання, ніж ” Ultra ” версія, але при цьому ви отримаєте повноцінні враження від володіння смартфоном преміум-класу, захищеним склом Gorilla Glass Victus , яке також є і на S21 Ultra .

Ціна – від 29 999 грн.

5. Galaxy S21 5G

Маючи скромнішу ціну, базова модель Galaxy S21 є відмінним поєднанням продуктивності Android смартфона, всю основну суть якого можна охарактеризувати фразою “смартфон з легким оновленням”.

У нього немає широких можливостей масштабування, як у системи камер ” Ultra ” версії, але тим не менш, цей смартфон може робити відмінні знімки, у нього такий же потужний процесор і великий яскравий екран. Крім того, він має підтримку мережі 5G , яка стрімко розростається у всьому світі.

Ціна – від 23 999 грн.

6. Galaxy Note 20 Ultra 5G

У лінійці Note, компанія Samsung зібрала свої найкращі технології, і це, безумовно, стосується одного з найкращих смартфонів 2020 року – Note 20 Ultra .

Його дисплей чудовий, пристрій має величезну продуктивність, підтримку мереж 5G і приголомшливу систему камер, яка справляє позитивне враження якістю знімків в різних умовах освітлення.

Стилус S Pen відмінно підходить для ведення нотаток, а це означає, що цей смартфон буде чудовим варіантом для професіоналів, яким потрібен функціональний пристрій як для роботи, так і для ігор.

Ціна – від 29 499 грн.

7. Galaxy Z Fold 3

Перший складний смартфон від Samsung був дуже цікавою, інноваційною ідеєю компанії, останнє покоління складних смартфонів Samsung демонструє Galaxy Z Fold 3 , в якому вдосконалено всю цю концепцію в цілому.

Це, як і раніше, пристрій Samsung , що представляє собою планшет, який складається навпіл і стає звичайним смартфоном, але цей смартфон оснащений покращеним шарніром, має топові технічні характеристики, підтримку 5G і збільшений дисплей.

Складні смартфони – нішевий продукт, тому вони можуть бути цікаві не всім, і вони, безумовно, коштують дуже дорого, але якщо вам потрібна складна модель футуристична, найкраще купити Z Fold 3 .

Ціна – від 44 999 грн.

8. Galaxy Z Flip 3

Якщо Galaxy Fold – це планшет, який складається навпіл, щоб стати смартфоном, то Z Flip – це смартфон, який складається навпіл, щоб прийняти ще більш компактний розмір.

У відкритому стані Z Flip 3 демонструє великий 6,7-дюймовий дисплей, але складіть його навпіл і перетвориться на невеликий квадрат, який легко поміститься в кишеню джинсів або куртки.

Багатьом дуже подобається його акуратний дизайн, а також гідні сучасні характеристики, крім того, Z Flip 3 більш доступний за вартістю варіант складаного смартфона, ніж потужний Galaxy Fold 3.

Ціна – від 24 999 грн.

9. Galaxy A52 5G

Samsung A52 5G займає перше місце серед середньобюджетних смартфонів Samsung серії A.

Він оснащений великим 6,5-дюймовим дисплеєм, 6 Гб оперативної пам’яті, декількома заними камерами (включаючи основний об’єктив на 64 мегапікселі, ширококутні та макрокамери) і також має підтримку мереж нового покоління 5G .

Це відносно доступний варіант смартфона, який здатний запропонувати універсальний набір характеристик за ціною, набагато терпимішою, ніж у лінійки S21.

Ціна – від 11 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.