Статті

Названо чотири відмінних аналоги Shazam для iPhone

Share

Нещодавно Apple інтегрувала Shazam в iOS: тепер ви можете запускати розпізнавання музики прямо з Пункту управління, що набагато зручніше, ніж шукати значок програми. На жаль, але Shazam не є ідеальним: останнім часом я часто стикаюся з тим, що він помиляється. Програма може тричі поспіль розпізнати трек неправильно. Чи є аналоги Shazam на iPhone ? Звичайно! Знайшов для вас 5 чудових програм, за допомогою яких можна не тільки розпізнавати треки, але й слухати музику, дивитися повну інформацію про артиста і навіть дізнаватися текст пісні. Деякі навіть можуть замінити зв’язку Apple Music і Shazam — обов’язково спробуйте!

Де знайти тексти пісень

Genius має величезну базу даних текстів пісень.

Якщо ви гуглите слова улюбленої пісні, то, швидше за все, насамперед побачите посилання на сервіс Genius — у ньому зберігається, мабуть, найбільша база текстів. У цього проекту є свій мобільний додаток, в якому є і ідентифікатор треків: можете розпізнавати композицію, що звучить, наприклад, у клубі і підспівувати, не витрачаючи часу на її пошук в Інтернеті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім пошуку тексту, програма відображає і офіційний відеокліп, а композицією можна поділитися, відкривши в Apple Music. Свої відкриття можна зберігати у вибраному, щоб не втратити. Загалом, чудовий додаток для тру-меломанів, яким небайдуже, про що йдеться в пісні чергового американського репера.

Зручний плеєр на iPhone

Musicxmatch – класний аналог Shazam з детальною інформацією про артиста

Якщо ви прихильник кастомізації і любите, щоб в iPhone все було зручно, то не замислюючись, завантажуйте Musicxmatch . Це зручна програма – відмінний плеєр і одночасно аналог Shazam зі зручним інтерфейсом. Він має одну з найбільших баз даних текстів пісень. Для ідентифікації треку достатньо лише натиснути «Ідентифікувати» і додаток знайде для вас усі необхідні відомості навіть про найекзотичнішу зарубіжну пісню.

Чи зможете вивчити не тільки сам текст, а й біографію виконавця. У кожного виконавця своя картка, в якій містяться всі відомості про останні треки та найзначніші композиції. Додаток ідентифікує треки безпомилково та дуже швидко, а також має платну передплату.

Як швидко знайти пісню

Soundhound відмінно інтегрується в iOS і навіть працює з Apple Watch

Багато хто помилково вважає, що Shazam зовсім немає конкурентів — це велика помилка. Є класний додаток SoundHound : він не тільки ідентифікує пісню , що грає прямо зараз, але і розпізнає те, що співаєте ви. Це найкращий спосіб відшукати композицію, яка не виходить із голови весь день. Крім того, в SoundHound є історія пошуку та аналог караоке з Apple Music , щоб ви могли підспівувати.

Додаток містить вичерпну інформацію про виконавців, їхні фотографії та навіть нагадує про важливі дати: день виходу альбому або день народження. А ще програма пропонує всілякі тематичні добірки, працює з Apple Watch і навіть підтримує російську мову. Користувачі високо оцінили SoundHound на 4.8 з 5 балів у App Store.

Як дізнатися, у якому фільмі грала пісня

Чи не пам’ятаєте, з якого фільму пісня? Спробуйте MusicID

Не кожна програма здатна видати настільки точну інформацію про трек, як це робить MusicID . Інтерфейс програми простий і зрозумілий: для початку розпізнавання треку достатньо лише запустити мікрофон. Воно показує обкладинку альбому знайденої композиції, видає інформацію про виконавця, а також інформацію про те, в яких фільмах чи серіалах грала ця пісня.

У пошуку вам будуть запропоновані схожі треки та виконавці. Ще ви можете залишити коментарі про знайдену пісню та користуватися програмою безкоштовно. Пошук працює навіть швидше, ніж у Shazam, за рахунок чого вважається його прямим конкурентом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Shazam
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024