Названо чотири відмінних аналоги Shazam для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Apple інтегрувала Shazam в iOS: тепер ви можете запускати розпізнавання музики прямо з Пункту управління, що набагато зручніше, ніж шукати значок програми. На жаль, але Shazam не є ідеальним: останнім часом я часто стикаюся з тим, що він помиляється. Програма може тричі поспіль розпізнати трек неправильно. Чи є аналоги Shazam на iPhone ? Звичайно! Знайшов для вас 5 чудових програм, за допомогою яких можна не тільки розпізнавати треки, але й слухати музику, дивитися повну інформацію про артиста і навіть дізнаватися текст пісні. Деякі навіть можуть замінити зв’язку Apple Music і Shazam — обов’язково спробуйте!

Де знайти тексти пісень

Genius має величезну базу даних текстів пісень.

Якщо ви гуглите слова улюбленої пісні, то, швидше за все, насамперед побачите посилання на сервіс Genius — у ньому зберігається, мабуть, найбільша база текстів. У цього проекту є свій мобільний додаток, в якому є і ідентифікатор треків: можете розпізнавати композицію, що звучить, наприклад, у клубі і підспівувати, не витрачаючи часу на її пошук в Інтернеті.

Крім пошуку тексту, програма відображає і офіційний відеокліп, а композицією можна поділитися, відкривши в Apple Music. Свої відкриття можна зберігати у вибраному, щоб не втратити. Загалом, чудовий додаток для тру-меломанів, яким небайдуже, про що йдеться в пісні чергового американського репера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зручний плеєр на iPhone

Musicxmatch – класний аналог Shazam з детальною інформацією про артиста

Якщо ви прихильник кастомізації і любите, щоб в iPhone все було зручно, то не замислюючись, завантажуйте Musicxmatch . Це зручна програма – відмінний плеєр і одночасно аналог Shazam зі зручним інтерфейсом. Він має одну з найбільших баз даних текстів пісень. Для ідентифікації треку достатньо лише натиснути «Ідентифікувати» і додаток знайде для вас усі необхідні відомості навіть про найекзотичнішу зарубіжну пісню.

Чи зможете вивчити не тільки сам текст, а й біографію виконавця. У кожного виконавця своя картка, в якій містяться всі відомості про останні треки та найзначніші композиції. Додаток ідентифікує треки безпомилково та дуже швидко, а також має платну передплату.

Як швидко знайти пісню

Soundhound відмінно інтегрується в iOS і навіть працює з Apple Watch

Багато хто помилково вважає, що Shazam зовсім немає конкурентів — це велика помилка. Є класний додаток SoundHound : він не тільки ідентифікує пісню , що грає прямо зараз, але і розпізнає те, що співаєте ви. Це найкращий спосіб відшукати композицію, яка не виходить із голови весь день. Крім того, в SoundHound є історія пошуку та аналог караоке з Apple Music , щоб ви могли підспівувати.

Додаток містить вичерпну інформацію про виконавців, їхні фотографії та навіть нагадує про важливі дати: день виходу альбому або день народження. А ще програма пропонує всілякі тематичні добірки, працює з Apple Watch і навіть підтримує російську мову. Користувачі високо оцінили SoundHound на 4.8 з 5 балів у App Store.

Як дізнатися, у якому фільмі грала пісня

Чи не пам’ятаєте, з якого фільму пісня? Спробуйте MusicID

Не кожна програма здатна видати настільки точну інформацію про трек, як це робить MusicID . Інтерфейс програми простий і зрозумілий: для початку розпізнавання треку достатньо лише запустити мікрофон. Воно показує обкладинку альбому знайденої композиції, видає інформацію про виконавця, а також інформацію про те, в яких фільмах чи серіалах грала ця пісня.

У пошуку вам будуть запропоновані схожі треки та виконавці. Ще ви можете залишити коментарі про знайдену пісню та користуватися програмою безкоштовно. Пошук працює навіть швидше, ніж у Shazam, за рахунок чого вважається його прямим конкурентом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.