При якій температурі смартфон починає працювати зі збоями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

IT-експерт розповів, яка температура повітря небезпечна для смартфона і чим у цьому відношенні такі пристрої відрізняються від фітнес-браслетів та «розумних» годинників.

На думку експерта, смартфони розраховані на ті ж самі умови життя, що й людина. Тому їх слід охороняти від перепаду температур. Пристрій не повинен бути на повітрі при мінусах більш ніж -10 градусах і більше +30.

Основні проблеми смартфона при переохолодженні або перегріві – уповільнення роботи та навіть відключення. А на морозі акумулятор може швидко розрядитись. Головна умова – завжди відігрівати смартфон у кишені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо «розумного» годинника та фітнес-браслетів Маляревський зазначив, що вони, як правило, знаходяться на руці, у теплі, тому проблеми смартфона їм не загрожують.

Якщо температура повітря вкладається в діапазон від мінус 10 до плюс 30 градусів, і інше окремо не вказано в інструкції, то боятися за свій гаджет не варто. Тут можна орієнтуватися те що, що у більшості випадків електроніка розрахована на ті ж умови життя і діяльності, що й людина. Якщо температура вище 30 градусів, то ми включаємо кондиціонер і ховаємось у тінь, якщо температура нижче -10 градусів, то нам некомфортно на вулиці. Все це справедливо і для гаджетів», – розповів експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.