Статті

Названо смартфони, які за популярністю мають право називатись народними

Share

Ми регулярно публікуємо матеріали з підбірками смартфонів, тому сьогодні в наш рейтинг ввійдуть смартфони, які підійдуть як для роботи, так і для душі. В даному рейтингу будуть представлені смартфони таких брендів, як Xiaomi, Samsung, Realme.

Realme 8

Компанія Realme регулярно випускають хороші смартфони, які відносять як до бюджетних, так і до флагманських, і одним із останніх вдалих смартфонів виявився Realme 8. Цей смартфон отримав восьмиядерний процесор Helio G95 та графічний процесор Mali-G76 MC4. Також він отримав досить великий 6,4-дюймовий екран з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Фотоможливості смартфона представлено у вигляді основної камери 64 Мп та додаткових 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Стосовно фронтальної камери, то смартфон отримав сенсор на 16 Мп. Щодо рейтингів, то в AnTuTu цей смартфон набрав 300 001 балів, що досить непоганий результат.

Стосовно позитивних якостей цього смартфона, то більшість користувачів відмітили його швидкість роботи, зовнішній дизайн та швидке заряджання. З недоліків варто назвати тільки те, що корпус в нього виконаний з пластмаси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A12

Наступний представник в нашому рейтингу – Galaxy A12. Цей смартфон отримав восьмиядерний процесор (Helio P35) та графічний процесор PowerVR GE8320, великий 6,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1600×720 пікселів.

Фотоможливості Galaxy A12 представлено у вигляді квадрокамери з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп + 5 Мп і фронтальною на 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора на 5000 мАг, чого цілком достатньо на 1-2 дня активного користування.

Серед переваг цього смартфона варто назвати непогану систему камери, як для свого цінового діапазону, досить швидку зарядку та об’ємний акумулятор. З недоліків варто відмітити пластмасовий корпус, відсутність різноманіття захисних чохлів для нього та відсутність індикатора повідомлень.

Samsung Galaxy A52

Третій представник в нашому рейтингу – Galaxy A52. Смартфон отримав восьмиядерний процесор Snapdragon 720G та графічний процесор Adreno 618, великий 6,5-дюймовий Super Amoled екран з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів та частотою оновлення 90 Гц. Проблем із фото також не виникне, оскільки Galaxy A52 отримав квадрокамеру з основною 64 Мп та додатковими 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп і фронтальну на 32 Мп, яка ідеально підійде для відеозв’язку та селфі.

Живиться смартфон від акумулятора на 4500 мАг, чого вистачить на 1-1,5 дня активного користування смартфоном. Серед переваг даного смартфона варто назвати продуктивність процесора, екран з високою частотою оновлення, швидку зарядку та захист від вологи. Серед недоліків, традиційних для смартфонів Samsung, варто назвати пластиковий корпус.

Xiaomi Poco X3

Закриває наш рейтинг смартфон від компанії Xiaomi, а точніше суббренду Poco – Xiaomi Poco X3. Даний смартфон отримав восьмиядерний процесор Snapdragon 732G та графічний процесор Adreno 618. Також він отримав великий екран 6,67 дюймів з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Фотоможливості представлено у вигляді квадрокамери з основною 64 Мп та додатковими 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп і фронтальною камерою на 20 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5160 мАг, який пропонує автономність протягом 1-2 днів.

Серед позитивних якостей цього смартфона варто відмітити продуктивний процесор, хороший акумулятор, наявність NFC та частоту оновлення дисплея. З недоліків можна назвати габарити смартфона та пластиковий корпус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024