Названо смартфони, які за популярністю мають право називатись народними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми регулярно публікуємо матеріали з підбірками смартфонів, тому сьогодні в наш рейтинг ввійдуть смартфони, які підійдуть як для роботи, так і для душі. В даному рейтингу будуть представлені смартфони таких брендів, як Xiaomi, Samsung, Realme.

Realme 8

Компанія Realme регулярно випускають хороші смартфони, які відносять як до бюджетних, так і до флагманських, і одним із останніх вдалих смартфонів виявився Realme 8. Цей смартфон отримав восьмиядерний процесор Helio G95 та графічний процесор Mali-G76 MC4. Також він отримав досить великий 6,4-дюймовий екран з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. Фотоможливості смартфона представлено у вигляді основної камери 64 Мп та додаткових 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Стосовно фронтальної камери, то смартфон отримав сенсор на 16 Мп. Щодо рейтингів, то в AnTuTu цей смартфон набрав 300 001 балів, що досить непоганий результат.

Стосовно позитивних якостей цього смартфона, то більшість користувачів відмітили його швидкість роботи, зовнішній дизайн та швидке заряджання. З недоліків варто назвати тільки те, що корпус в нього виконаний з пластмаси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A12

Наступний представник в нашому рейтингу – Galaxy A12. Цей смартфон отримав восьмиядерний процесор (Helio P35) та графічний процесор PowerVR GE8320, великий 6,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 1600×720 пікселів.

Фотоможливості Galaxy A12 представлено у вигляді квадрокамери з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп + 5 Мп і фронтальною на 8 Мп. Живиться смартфон від акумулятора на 5000 мАг, чого цілком достатньо на 1-2 дня активного користування.

Серед переваг цього смартфона варто назвати непогану систему камери, як для свого цінового діапазону, досить швидку зарядку та об’ємний акумулятор. З недоліків варто відмітити пластмасовий корпус, відсутність різноманіття захисних чохлів для нього та відсутність індикатора повідомлень.

Samsung Galaxy A52

Третій представник в нашому рейтингу – Galaxy A52. Смартфон отримав восьмиядерний процесор Snapdragon 720G та графічний процесор Adreno 618, великий 6,5-дюймовий Super Amoled екран з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів та частотою оновлення 90 Гц. Проблем із фото також не виникне, оскільки Galaxy A52 отримав квадрокамеру з основною 64 Мп та додатковими 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп і фронтальну на 32 Мп, яка ідеально підійде для відеозв’язку та селфі.

Живиться смартфон від акумулятора на 4500 мАг, чого вистачить на 1-1,5 дня активного користування смартфоном. Серед переваг даного смартфона варто назвати продуктивність процесора, екран з високою частотою оновлення, швидку зарядку та захист від вологи. Серед недоліків, традиційних для смартфонів Samsung, варто назвати пластиковий корпус.

Xiaomi Poco X3

Закриває наш рейтинг смартфон від компанії Xiaomi, а точніше суббренду Poco – Xiaomi Poco X3. Даний смартфон отримав восьмиядерний процесор Snapdragon 732G та графічний процесор Adreno 618. Також він отримав великий екран 6,67 дюймів з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Фотоможливості представлено у вигляді квадрокамери з основною 64 Мп та додатковими 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп і фронтальною камерою на 20 Мп. Живиться смартфон від акумулятора 5160 мАг, який пропонує автономність протягом 1-2 днів.

Серед позитивних якостей цього смартфона варто відмітити продуктивний процесор, хороший акумулятор, наявність NFC та частоту оновлення дисплея. З недоліків можна назвати габарити смартфона та пластиковий корпус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.