Названо 5 потужних ігрових ноутбуків, які варто придбати в 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні кожен має комп’ютер, який може бути представлений у вигляді ПК або ноутбука. Причому ноутбук можна придбати за таку суму, як і системний блок. У результаті користувач зможе брати із собою гаджет у подорожі або на роботу. Більше того, можна придбати потужний ігровий ноутбук. Наприклад, в 2022 році варто звернути увагу на такі моделі.

Asus TUF Gaming F15

Відмінний недорогий, але потужний ігровий ноутбук, який має гарні технічні параметри. Екран ноутбука 15 дюймів, а гаджет працює на базі процесора IntelCorei5 11400H. Щодо пам’яті, то розмір ОЗП тут 8 Гб, а також встановлений SSD-диск об’ємом 512 Гб. Відеокарта на 4 Гб. Завдяки таким обсягам пам’яті та 6-ядерному процесору користувач зможе запустити на комп’ютері практично будь-яку гру.

MSI GF63

У ноутбуку встановлений процесор IntelCorei5. Розмір ОЗП становить 8 Гб, а відеокарта на 4 Гб. Корпус ноутбука легкий, а значить, пристрій можна буде без проблем брати з собою в подорожі. За бажання обсяг оперативної пам’яті можна збільшити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Aser Nitro 5 AN515

У ноутбуці можна встановити на вибір користувача до 16 ГБ оперативної пам’яті. Також у ноутбуці встановлено швидкісний SSD-диск. Є Wi-Fi адаптер та Bluetooth 5.0. Крім цього, на вибір користувача може бути встановлений процесор IntelCorei5 або AMDRyzen 5. Завдяки вузьким рамкам навколо дисплея користувач зможе насолодитися графікою ігор.

Dell G5 15 5590

Користувачеві обов’язково сподобається витончений дизайн та досить продуктивний процесор, завдяки якому вдасться запустити будь-яку сучасну гру. Йдеться про чіп IntelCorei7 9750Н. Об’єм оперативної пам’яті складає 8 Гб. За потреби її можна розширити. Жорсткий диск – 1 Тб, а SSD – 256 Гб. Відеопам’ять на 4 Гб. Перевагою ноутбука є його низька вартість. Клавіатура та тачпад мають гарне RGB-підсвічування. Крім цього, геймери оцінять матрицю, що забезпечує якісну передачу кольорів.

HP Pavilion 15-dk

У ноутбуку встановлений 4-ядерний процесор Intel Corei5 10300Н. Об’єм оперативного запам’ятовуючого пристрою становить 8 Гб, а дискретна відеокарта у гаджета на 4 Гб. Є SSD-диск на 512 Гб. Користувачі обов’язково оцінять привабливий зовнішній вигляд пристрою та якісну систему охолодження, що є важливим для ігрового гаджета. Також за потреби можна збільшити обсяг ОЗП. Важливою перевагою ноутбука є високий час автономної роботи, що досягається завдяки акумуляторній батареї на 52,5 Вт/год.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.