Названо причини, чому варто вимикати мобільний інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний інтернет потрібно відключати на телефоні по ряду причин. Далі ми розповімо трохи про них.

Не всі користувачі мають тарифи з безлімітним інтернетом. Одним він просто не потрібен в такій кількості, інші ж просто не мають змоги платити більшу суму за тариф в місяць. Тому, якщо у вас інтернет з обмеженою кількістю Гб, то вам потрібно його правильно економити.

Мобільний інтернет використовується зазвичай там, де немає з’єднання з Wi-Fi. Тому, як тільки ви приходите додому, варто також переходити вже на домашній безпровідниковий інтернет, а мобільний повністю вимикати. За допомогою цих правил, вам буде вистачати трафіку на весь місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас ввімкнуте автооновлення додатків, то перед початком цих оновлень, варто перейти на Wi-Fi. Адже, оновлення забирають багато трафіку, а вам це не потрібно. Зазвичай, телефон заздалегідь сповіщає про те, що з’явились нові версії додатків.

Операційна система на телефонах теж час від часу оновлюється. Про це також приходять сповіщення, в яких вказаний ще й час, коли система почне перезапускатись. Найчастіше, це стається вночі. Тому вам варто просто на ніч повністю виключити мобільний інтернет і включити Wi-Fi.

Також варто відключати інтернет під час подорожей. Коли ви їдете в місцях, де немає зв’язку, телефон все рівно намагається зловити інтернет від найближчої вишки. У нього це зробити повністю не вийде, але телефон буде розряджатись. Тому вимикайте мобільні дані, поки не приїхали у населений пункт.

Всі розуміють, що Wi-Fi набагато повільніше забирає заряд акумулятора, ніж мобільний інтернет. Тому, якщо у вас розряджений телефон, або вам просто потрібно зберегти заряд якомога довше, то варто повністю виключити мобільні дані, а ще краще взагалі перейти в режим політ. Таким чином батарея втрачати заряд буде дуже повільно.

Отже, ми визначили, що є випадки, коли краще вимикати інтернет на телефоні. По-перше, заради економії трафіку. По-друге, заради економії заряду акумулятора. По-третє, в поїздках, де не тягне зв’язок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.