Названо причини, чому варто вимикати мобільний інтернет

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Мобільний інтернет потрібно відключати на телефоні по ряду причин. Далі ми розповімо трохи про них.

Реклама

Не всі користувачі мають тарифи з безлімітним інтернетом. Одним він просто не потрібен в такій кількості, інші ж просто не мають змоги платити більшу суму за тариф в місяць. Тому, якщо у вас інтернет з обмеженою кількістю Гб, то вам потрібно його правильно економити.

Мобільний інтернет використовується зазвичай там, де немає з’єднання з Wi-Fi. Тому, як тільки ви приходите додому, варто також переходити вже на домашній безпровідниковий інтернет, а мобільний повністю вимикати. За допомогою цих правил, вам буде вистачати трафіку на весь місяць

Якщо у вас ввімкнуте автооновлення додатків, то перед початком цих оновлень, варто перейти на Wi-Fi. Адже, оновлення забирають багато трафіку, а вам це не потрібно. Зазвичай, телефон заздалегідь сповіщає про те, що з’явились нові версії додатків.

Операційна система на телефонах теж час від часу оновлюється. Про це також приходять сповіщення, в яких вказаний ще й час, коли система почне перезапускатись. Найчастіше, це стається вночі. Тому вам варто просто на ніч повністю виключити мобільний інтернет і включити Wi-Fi.

Також варто відключати інтернет під час подорожей. Коли ви їдете в місцях, де немає зв’язку, телефон все рівно намагається зловити інтернет від найближчої вишки. У нього це зробити повністю не вийде, але телефон буде розряджатись. Тому вимикайте мобільні дані, поки не приїхали у населений пункт.

Всі розуміють, що Wi-Fi набагато повільніше забирає заряд акумулятора, ніж мобільний інтернет. Тому, якщо у вас розряджений телефон, або вам просто потрібно зберегти заряд якомога довше, то варто повністю виключити мобільні дані, а ще краще взагалі перейти в режим політ. Таким чином батарея втрачати заряд буде дуже повільно.

Отже, ми визначили, що є випадки, коли краще вимикати інтернет на телефоні. По-перше, заради економії трафіку. По-друге, заради економії заряду акумулятора. По-третє, в поїздках, де не тягне зв’язок.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: