Назвали правила безпечних покупок на AliExpress

Практично всі активні користувачі інтернету хоча б один раз чули про таку торгову платформу, як AliExpress, через яку можна замовити будь-який товар з Китаю, починаючи від різних дрібниць за 10-20 грн і закінчуючи дорогими пристроями за 20-30 тис грн.

Сьогодні ми поговоримо про те, як безпечно купувати на AliExpress та не втратити свої кошти. Відповідно, зараз буде названо 4 правила, а точніше 4 рекомендації для безпечних покупок.

  1. Прив’яжіть свій мобільний до профілю на сервісі AliPay. Час від часу змінюйте пароль і не зберігайте його у менеджері браузера. Підключіть повідомлення через емейл та встановіть секретне запитання.
  2. Використовуйте для оплати віртуальну картку. Якщо ні, то оформіть у мобільному додатку. Прив’яжіть до свого профілю та розраховуйтесь тільки нею. Не зберігайте на ній грошей, переводите їх туди з основного рахунку лише за необхідності.
  3. Відключіть свої банківські картки від облікового запису AliExpress. Це робиться через AliPay. Слід ввести логін та пароль свого профілю, встановити три питання, ввести електронну адресу та встановити цифровий шестизначний пароль.
  4. Можна сплачувати покупки щоразу, ввівши дані картки, не зберігаючи реквізити. Також видалити всі прив’язані картки. Але не бажано зберігати багато заощаджень на такій карті. Найкращим варіантом буде скидання необхідної суми з основного рахунку. У мобільному додатку можна без прив’язки до карти зберігати гроші, відкривати скарбнички та рахунки. Це допоможе швидко переказати необхідну суму і забезпечить вам спокій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.