ТОП-7 найкращих маленьких смартфонів в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви любите компактні телефони, користуватись якими можна однією рукою, то ця стаття для вас буде корисна. Зараз всі стараються зробити чим більший екран в телефоні. Це, звісно, круто, але тільки для тих, хто любить таке. А є багато людей, яким не зручно тримати в руках об’ємні телефони. Для таких користувачів є немало телефонів зручних, маленьких розмірів. Сьогодні ми вас з ними познайомимо, та буде названо 7 найкращих маленьких смартфонів в 2021 році . Серед них будуть і на iOS, і на Android.

Asus Zenfone 8

Цей телефон хороший по багатьох критеріях. По-перше, він компактний, вміщається в руку і легкий в управлінні. По-друге, це ціна. Вона абсолютно доступна для всіх. По-третє, функції. Zenfone рахується найкращим з телефонів на Android. Звісно, якщо брати камеру, то він поступається Pixel 5, але знімки він все одно робить гарні.

Google Pixel 5

Якщо порівнювати цей телефон з його попередником Pixel 4, то 5 буде трохи поступатися, але не у всьому. Так, він трохи слабший по потужності, і не має Motion Sense та 3D Face Unlock, але він довше працює автономно і підтримує 5G. Камера у цьому телефоні дуже хороша, корпус надійний та зроблений з алюмінію. Також Pixel 5 має функції для дзвінків Hold for me і Call Screen.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За своїми розмірами, він чуть не найменший. Дуже зручний та компактний. Якщо взяти до прикладу Pixel 4a 5G, то він функціями майже не відрізняється і є трохи дешевшим, але він більший за розміром, а це не всім підходить.

Зараз багато говорять про нові Pixel 6 та Pixel 6 Pro / XL. Вони мають бути абсолютно новими та наділені різними функціями порівняно з Pixel 5, а також будуть мати Google Whitechapel. Хоча за розмірами будуть швидше за все більшими і в цей список не увійдуть.

Google Pixel 4a

Цей телефон рахується дійсно найкращим з маленьких смартфонів. У ньому вмістилось все. Телефон з відповідним екраном, хорошою камерою та легкою вагою. Батарея у ньому на 3140 мАг тримає заряд не дуже довго, але це нічого, якщо брати до уваги інші характеристики. В Pixel 4a чудове програмне забезпечення, він буде підтримувати багато оновлень. Ціна доступна та повністю відповідає якості. Цей смартфон ідеально підійде для любителів компактності.

Також є Pixel 4a 5g, який підтримує 5G, але він вже буде більший за розміром.

Samsung Galaxy Note 10

Цей телефон може здатись більшим, ніж інші зі списку, адже дисплей має розмір 6,3 дюйми. Але зверніть увагу на те, що рамка дисплея практично непомітна. Саме завдяки цьому телефон дуже зручний та маленький. Якщо детальніше про екран, то це AMOLED – дисплей з Gorilla Glass 6, яке важко розбити чи пошкодити. Края екрану вигнуті.

Процесор Qualcomm і він дуже сильний. Батарея на 3500 мАг. Зарядка швидкісна як у багатьох сучасних телефонів.

В цьому телефоні дійсно багато корисних та важливих функцій. Якщо брати новіший Samsung Galaxy Note 20, то в ньому вже буде більше усього, але компактним він не буде і у наш список не увійде.

Samsung Galaxy S10e

Цей смартфон входить в категорію преміум і рахується найкращим з компактних телефонів. Вийшов він в 2019 році і коштував майже 800$. Зараз його ціна коливається в районі 500 $. Зниження ціни зрозуміле, адже є декілька мінусів. Наприклад, чіпсет тут старіший, сканер відбитка знаходиться збоку, а налаштування камери не потрійне, а подвійне.

Не зважаючи на це все, смартфон Samsung Galaxy S10e не поступається потужністю іншим дорожчим телефонам цього бренду. Є моделі, які будуть відрізнятись кращою якістю, але розмірами вони у цей список не ввійдуть точно.

IPhone SE 2020

Це телефон, який здивує вас низькою ціною і високою якістю. Дисплей у нього всього 4,7 дюйма. Процесор потужний – А13 Bionic. В цьому смартфоні є функції, яких зазвичай немає в бюджетних телефонах. Наприклад, бездротова зарядка, захист від вологи, корпус з скла та металу.

Комусь може не подобатись зовнішній вигляд телефона або його камера, але це найкращий варіант за такі гроші та з таким розміром. Зараз виробники не роблять маленькі телефони з такими чудовими характеристиками.

IPhone 12 mini

Цей телефон багато чим вражає. Екран у ньому OLED на 5,4 дюйми. Ця модель, крім того, що мала розміром, так ще й тонка (0,29 дюйма). В руці лежить ідеально. Дивно, як для такого малого телефона, але процесор тут дуже потужний – A14 Bionic.

Усіх любителів фотографій дуже порадує камера. Вона тут подвійна і робить одні з найкращих фото.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.