Секретні комбінації клавіш на всі випадки життя

Ці комбінації клавіш без сумнівів знадобляться тобі в роботі! Звичайно, все це можна зробити і за допомогою мишки, але чому б не спростити собі життя і не поліпшити свої навички?

Сьогодні ми поділимося з вами підбіркою гарячих клавіш на комп’ютерній клавіатурі, які оптимізують роботу за комп’ютером і економлять ваш час.

Комбінації клавіш на клавіатурі:

1. F2

Ця клавіша допомагає з легкістю перейменовувати папки і файли. Всього одне натискання.

2. ALT + F4

Ця комбінація допомагає швидко закрити вікно або програму.

3. ALT + Backspace

Випадково видалив частину тексту? Нестрашно, завдяки цій комбінації його можна відновити.

4. CTRL + SHIFT + N

Багатофункціональна гаряча клавіша. Якщо натиснути цю комбінацію на робочому столі (або в іншій папці), ти створиш нову папку. А в Google Chrome ця комбінація створює нову вкладку.

5. CTRL + T

А ця комбінація відкриває нову вкладку в будь-якому браузері.

6. CTRL + SHIFT + T

Випадково закрив важливу вкладку? Ця комбінація відкриває останню закриту вкладку.

7. ALT + TAB

Корисна штука! Дозволяє перемикатися між усіма відкритими вікнами.

8. CTRL + Esc

Відкриває меню «Пуск».

9. Windows + L

Багато хто думає, що клавіша Win практично не застосовується, але це зовсім не так. Наприклад, ця комбінація допомагає швидко вийти з системи. Ця функція корисна для тих, хто часто відлучається зі свого робочого місця і не хоче, щоб його комп’ютером хтось користувався.

10. Windows + M

Ще одне корисне поєднання з клавішею Win , яке допомагає позбутися від захаращеного екрану. Натиснувши ці клавіші, ти зміниш всі вікна на панель задач.

11. Windows + TAB

Комбінація, що дозволяє побачити всі відкриті в даний момент вікна.

12. Shift + Delete

Корисна комбінація, але з нею потрібно бути акуратним. Вона видаляє файли в обхід кошика, ось тільки і повернути їх потім буде не так-то просто.

13. CTRL + ALT + DEL  І не зайвим буде згадати про класику. Ця комбінація – чарівна паличка. Вона відкриває диспетчер задач.

Тепер ти знаєш ці прекрасні комбінації клавіш . Рекомендуємо тобі роздрукувати їх, щоб завжди були під рукою. Якщо ти запам’ятаєш їх і будеш постійно використовувати, неодмінно помітиш, наскільки це спрощує роботу і заощаджує час!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.